George Buhnici, primul interviu după cel mai greu an din viața lui: Nu mai știam ce să fac/Prima lună n-am ieșit din casă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
George Buhnici, primul interviu după cel mai greu an din viața lui: Nu mai știam ce să fac/Prima lună n-am ieșit din casă
George Buhnici, primul interviu după cel mai greu an din viața lui: Nu mai știam ce să fac/Prima lună n-am ieșit din casă

La un an de la declarațiile care au stârnit polemici în România, George Buhnici a fost invitat la podcast-ul lui Mihai Morar, unde a discutat detaliat despre situația confuză cu care s-a confruntat în acea perioadă și care l-a afectat profund.

„Prima lună n-am ieșit din casă, am ieșit foarte puțin. D-aia am și răspuns atunci greu. Eu efectiv nu mai puteam să mă uit la televizor, nu mai știam ce să fac. Cu toată experiența, nu am știut ce să fac. A pornit așa, ca o avalanșă, toate lucrurile veneau din toate părțile și eu nu știam ce să fac într-un astfel de moment. Am început să-mi creez justificări, să mă gândesc, să investighez, să mă uit, cred că în mintea mea era un cocktail de habar n-am ce”, a spus George Buhnici, în cadrul podcast-ului „Fain&Simplu”.

George Buhnici a fost întrebat dacă consideră că modul în care a încercat să gestioneze situația a contribuit la amplificarea reacției negative a publicului, iar el a oferit un răspuns sincer.

„Eu credeam că am situația sub control, pentru mine lucrurile păreau clare, într-un anumit fel. În mintea mea era această prăpastie: "Băi, oamenii ăștia știu cine sunt. Ok, mi-am ales greșit niște cuvinte, dar ați înțeles ce am vrut să zic", știi? Și am devenit defensiv într-un moment în care nu trebuia să devin defensiv”, a spus acesta.

„Trebuia să-mi pun cum mi-a zis cineva, dar mi-a zis mai târziu: "George, câtă cenușă ai, toată". "Băi, dar eu altceva am vrut să zic". Zice: "Nu contează ce crezi tu că ai vrut să spui, contează ce a ieșit, încetează să te mai justifici, că nu interesează pe nimeni". Mi-a luat foarte multă vreme să înțeleg că nu are rost să mă agăț de ce am vrut eu să spun, pentru că degeaba ești bine intenționat, dacă de pe urma acțiunilor tale se creează ceva rău”, a continuat George Buhnici.

Totodată, vedeta a menționat că există și „o binecuvântare în situațiile genul ăsta”.

 „Va veni ziua când voi fi recunoscător pentru ce mi s-a întâmplat.(...) Era chestia de care aveam nevoie, nu la magnitudinea asta. Dar a ajutat pe toate planurile, pe unele nu. Dar per total e un mare plus. Simt că sunt în cel mai bun moment al carieriei.”, a precizat Buhnici.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience