Gene Simmons insistă că vânzarea catalogului KISS nu a fost pentru bani

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Trupa Kiss / FOTO: Wikipedia
Trupa Kiss / FOTO: Wikipedia

Gene Simmons a insistat că decizia de a vinde catalogul KISS nu a fost motivată de bani.

Trupa și-a vândut întregul catalog muzical, precum și imaginea și numele de marcă grupului suedez de divertisment Pophouse, iar unele rapoarte sugerează că valoarea tranzacției ar fi de 300 de milioane de dolari, însă Gene este ferm convins că vânzarea nu a fost o decizie pur financiară, insistând că veteranii rockeri au vrut să se retragă cu eleganță și să înceapă să se "bucure de viață".

"Nu a fost vorba despre bani. Este vorba despre a te bucura de viață. Sunt cu siguranță binecuvântat."

Pophouse a fost co-fondată de starul ABBA Bjorn Ulvaeus și a achiziționat anterior cataloagele de artiști, inclusiv ale lui Cyndi Lauper și Avicii, în timp ce compania a fost implicată și în crearea avatarurilor digitale ale trupei KISS, care au debutat la ultimul lor concert din istorie.

Grupul a susținut ultimul concert la Madison Square Garden din New York în decembrie, înainte de a se retrage definitiv de pe drumuri, iar Gene spune că și-au planificat ieșirea pentru a se retrage cu eleganță.

El a adăugat: "Viața se întâmplă în timp ce ești ocupat să faci planuri importante. Noi ne plănuiam respectuos, plecând mândri spre apus, pentru că am fost în turneu, am fost în turneu timp de o jumătate de secol. Noi nu am vrut să mergem pe calea turneelor continue până când nu mai puteam fizic"

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel