Fulgy spune ce l-a marcat în perioada de arest la domiciliu: „Am avut timp să mă regăsesc, am avut timp să stau cu mine”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
fulgy
fulgy

Fulgy a oferit primele declarații despre problemele pe care le-a avut în trecut.

 

Fulgy a mărturisit că în timpul în care a stat departe de luminile reflectoarelor s-a regăsit. Acesta susține că și-a revenit din perioada „incomodă” în care se afla anul trecut.

„Am avut timp să mă regăsesc, am avut timp să stau cu mine, am trecut și printr-o perioadă mai neagră, puțin mai complicată și incomodă cu lucrurile prin care am trecut, dar mi-am revenit, m-am decis să reapar. (...) Concluzia mea a fost și este că niciodată nu o să mai ajung în situația aia, orice ar fi. Am învățat foarte multe. Din lucruri rele se spune că ajungi să capeți mai multă experiență”, a mărturisit Fulgy, pentru Xtra Night Show.

„Mi-a prins bine, o experiență de viață și o lecție pe viață pentru mine, una bună și constructivă, nu altfel. Găsiți-vă echilibrul, vorbesc cu bărbații acum (...) Era o situație nasoală, să nu poți să ieși din casă, să fii lipsit de libertate și Doamne ferește, eu nu am fost lipsit de libertate că totuși e arest la domiciliu prin ce am trecut eu”, a adăugat fiul Clejanilor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel