Fuego vrea să renunțe la numele de scenă: „O să mai pot să scap?”

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data publicării:
| Categorie: Social
sursa foto: arhiva personală
sursa foto: arhiva personală

Fuego își dorește să nu mai fie recunoscut de oameni după numele de scenă.

Fuego a fost invitat recent în cadrul podcastului realizat de Horia Brenciu, unde a făcut mai multe dezvăluiri inedite. Ceea ce a uimit însă pe toată lumea este faptul că artistul își dorește să scape de numele de scenă, care i-a adus succesul de care se bucură în ziua de astăzi.

„Casa de discuri de la vremea aceea mi-a spus să facem un album, dar mi-a zis că nu merge să mă lansez cu Paul Surugiu. Trebuie un pseudonim. Așa s-a născut Fuego, datorită lor, practic așa s-a născut proiectul. Dacă eram sub numele de Paul Surugiu poate nu reușea acest proiect, așa era pe vremea aceea, dar acum nu știu cum să scap de Fuego. O să mai pot să scap? Eu vorbesc serios. Pe toate afișele scriu: Paul Surugiu, dar Fuego mare, pentru că așa mă cunoaște lumea, dar nu se mai leagă cu ce cânt acum.”, a declarat Paul Surugiu, în cadrul podcastului „Lucruri Simple”, realizat de Horia Brenciu. 

„Oamenii credeau că eu sunt fiul Irinei Loghin”

Mai mult, Fuego spune că foarte multă lume l-a confundat pentru foarte multă vreme cu fiul Irinei Loghin, deoarece la mijloc erau extrem de multe coincidențe. 

„Oamenii credeau că eu sunt fiul Irinei Loghin, după clipul de la „Împodobește mamă bradul”. Ei credeau că eu sunt Ciprian. Toate s-au legat într-un fel anume. Doamna Irina l-a născut pe Ciprian înainte cu două-trei luni ca mama să mă nască pe mine. Suntem de aceeași vârsta. Mama atunci a zis: „Dacă pe fiul Irinei Loghin îl cheamă Ciprian, îi dau și eu numele acesta”. Bunica voia Paul și atunci au zis să-mi dea două prenume. Și atunci eu sunt Paul Ciprian, mie toți îmi zic Cipi.”, a mai dezvăluit el. 

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea”

„Mama mea, Eugenia, este fără doar și poate, eroina mea. Și-a sacrificat destinul, a clădit și nu a cerut niciodată lauri pentru asta. A înțeles că viața ei este formarea mea și nu a ezitat niciodată în îndeplinirea acestui vis special. Parcă de fiecare dată mi se pare că nu-i mulțumesc suficient pentru ce sunt azi, pentru ce m-a învățat, pentru tresăririle ei. Mama este omul la care eu revin mereu și care mă înțelege, mă ascultă și-mi oferă cele mai calde și sincere sfaturi. Nu i-a fost simplu în viață, a renunțat la multe din visele ei, a muncit și mi s-a dedicat în totalitate, luptând cumva cot la cot cu mine pentru ascensiunea mea din toți acești ani.

M-a susținut necondiționat, mi-a deschis porți, a avut grijă de mine și cred din suflet că i-am împlinit așteptările! Dincolo de asta, mama e și ea un personaj, comic, cu replici surprinzătoare la orice, mereu pusă la punct cu toate informațiile și cu drag de ce-i frumos și special. Îmi doresc pentru ea sănătate, liniște, fericiri și clipe aproape de ea, cât mai mult timp cu putință. Mulțumesc, mama! Și cred că și voi ar trebui să le mulțumiți mamelor pentru fiecare răsărit deplin. Iar cei care nu le mai aveți, să vă gândiți la ele ca la luminile ce vă înfrumusețează chipul.”, a declarat Fuego recent, într-un interviu pentru Spectacola

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel