Fuego, despre bradul de Crăciun: Nu am mai făcut niciodată asta!

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Fuego, unul dintre cei mai ascultați artiști români în perioada sărbătorilor de iarnă, a povestit cum vede el perioada Crăciunului.

 

Artistul nu a împodobit niciodată bradul

Piesa ”Împodobește, mamă, bradul!” este doar o poveste, iar artistul visează din tinerețe la acest moment. Fuego a declarat că nu a decorat niciodată un pom de Crăciun și că nu știe cu adevărat acest sentiment, scrie evz.

“Poate nu o să vă vină să credeți, dar este adevărat 100%. Paul Surugiu, Fuego, nu a împodobit vreodată bradul până la această filmare! Este pentru prima oară când Fuego împodobește un brad de Crăciun! Lucru ăsta și eu l-am aflat pentru prima dată, nu știam”, a exclamat Cătălin Măruță.

Craciunul ”pe stil vechi”

Fuego a posvestit cum obișnuia să petreacă Craciunul înainte de Revoluție.

”Dragii mei, m-am întâlnit cu Moș Crăciun! Nu i-am cerut daruri, pentru că tot ce vreau eu este să ne revenim, să avem sufletul mai bun, să fim mai darnici si mai lipsiți de ranchiună!

Mi-aduc aminte că atunci când eram eu mic era Moș Gerilă si era o bucurie ca dimineața, în ziua de Crăciun, să găsesc o jucărie si dulciuri sub brad!

I-am spus Moșului să ne facă sărbătorile frumoase și să ne facă să înțelegem că un timp de calitate este întotdeauna acela petrecut alături de oamenii dragi!”, spune Paul Surugiu - Fuego.

”Profitați de acest Crăciun”

Crăciunul nu are o regulă scrisă, dar e important să-l lăsăm să ne bucure. Să împodobim brazi, să luăm luminițe, să bem vin fiert cu scorțișoară, să ne facem bunătăți, să vedem filme de Crăciun, să ascultăm colinde și să încercăm ca toată atmosfera asta să ne mai salveze puțin din sufletul atins și încărcat de povara pandemiei cumplite prin care încă trecem și care se pare că nu va avea un sfârșit prea curând.

Eu vă rog să profitați de acest Crăciun, cum știți voi mai bine, fără opreliști! Să nu vă mai lăsați mânați de nici o obligație și să transformați totul într-o continuă relaxare! Nu e glumă ce zic eu, dar chiar consider că printre clipele în care sufletul nostru are o șansă reală de a fi salvat și adus, măcar pentru câteva clipe, cu toată simțirea pe pământ, se numără Crăciunul, cu tot ce implică el! Și chiar dacă e mai e până atunci, eu fur startul și vă doresc ... un Crăciun luminat, de Rai Colindat!

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel