Fratele mai mic al lui Beyonce, mărturisiri dureroase

Autorul articolului: Liana Ganea |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
foto: Facebook, Beyonce
foto: Facebook, Beyonce

Adolescentul de doar 13 ani se simte neglijat de sora lui mai mare, celebra Beyonce.

Nixon, fratele vitreg al lui Beyonce, întreabă constant de ce sora sa mai mare nu îl iubește şi nu-i acordă mai multă atenţie, potrivit declaraţiilor mamei în presa internaţională. Tânărul de 13 ani este rodul iubirii dintre Matthew Knowles, tatăl lui Beyonce și actrița de origine canadiană Alexsandra Wright.

Adolescentul nu și-a întâlnit niciodată sora mai mare, iar în ultima perioadă a mărturisit că se simte "neiubit" şi "ignorat" de celebra artistă. Mama tânărului a declarat pentru The Sun că acesta a întrebat-o de multe ori "de ce nu mă iubește?". Se zvoneşte că artista nu a încercat niciodată să ia legatura cu fratele său mai mic, în ciuda faptului că locuiește la doar câțiva kilometri distanță de el.

"Cred că Beyonce este o persoană încântătoare și nu a facut niciodată nimic ca să mă rănească. Nu vreau nimic de la ea. Îmi doresc doar ca fiul meu să fie liber și să aibă o viață fericită", declară mama lui Nixon, potrivit Daily Mail

Băiatul speră că artista îi va contacta la un moment dat, măcar pe social media dacă nu în persoană.

Deși nu au o relație strânsă, Nixon nu a scăpat de umbra surorii sale mai mari. Acesta este întrebat constant la școală dacă este fratele lui Beyonce și chiar este urmărit prin oraş de paparazzi.

În 2009, Tina, mama artistei a divorțat de Matthew Knowles după ce acesta a avut o aventură cu Alexsandra Wright, din care a rezultat Nixon. Matthew este cunoscut publicului american ca fiind managerul celebrei trupe Destiny's Child's, din care a făcut parte şi fiica sa. Beyonce și tatăl ei au pus punct colaborării în plan profesional după 11 ani, atunci când artista și-a lansat propria companie numită Parkwood Entertainment.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel