Fratele Cazinoului din Constanța se ”prăvale” în Portul Tomis

Oana Pavelescu |
Data publicării:
| Categorie: Social

Constanța pare un oraș uitat de lume. Centrul vechi care ar trebui să fie plin de forfota oamenilor, pare înghețat în timp sau o scenă dintr-un film post-apocaliptic.

Vechi clădiri care odată făceau parte din strălucirea orașului zac acum uitate ruinându-se pe zi ce trece.

Lângă celebra Piață Ovidiu, la câțiva pași, cu vedere la Marea Neagră spre portul Tomis, se află și hotelul Palace care de mai mulți ani nu-și găsește un nou stăpân.

Actualii proprietari au închis în anul 2016 hotelul, după ce Inspectoratul de Stat în Construcții a constatat probleme la structura de rezistență a clădirii.

Tot în același an, proprietarii Hotelului Palace, Ion Ilie, Anca Maria Ilie, Stelian Ion Ilie, Şerban Mihai Ilie, Ioan Niculae Boată şi Victoria Ştefania Minona Verhuven au obţinut de la Primăria municipiului Constanţa, autorizaţia de construire care permitea lucrările de primă urgenţă la imobilului, însă lucrările nu s-au concretizat niciodată iar hotelul s-a închis, scrie Cuget Liber.

Hotelul Palace din Constanţa a fost finalizat în anul 1914, fiind construit de arhitectul Edgar de Goue, proiect care i-a fost încredințat la acea vreme de către Societatea Marilor Stabilimente. Citește tot articolul pe DCBusiness.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel