Franța reușește un meci fabulos, cu OPT goluri. Mbappe a fost omul zilei, cu patru goluri | IMAGINI

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Sport

Franţa, campioana mondială în exercițiu, a surclasat Kazahstanul cu 8-0, Kylian Mbappe reuşind patru goluri (6, 12, 32, 87), după un meci încântător făcut de ”cocoși”.

 

Reprezentativele Franţei şi Belgiei s-au calificat la turneul final al Cupei Mondiale de fotbal din 2022, în urma victoriilor obţinute sâmbătă seara.

Franţa a înscris de patru ori, jumătate din goluri fiind marcate de Mbappe, ar Karim Benzema două (55, 59). Au mai înscris Adrien Rabiot (75) şi Antoine Griezmann (84 - penalty).

După meci, Didier Deschamps a declarat că este foarte mulțumit de jocul colectiv arătat de echipa sa. ”O bucurie enormă. A fost o seară specială”,  a adăugat acesta.

Belgia, liderul clasamentului FIFA în ultimii trei ani, a dispus de Estonia cu 3-1. Christian Benteke (11), Yannick Carrasco (53) şi Thorgan Hazard (74) au punctat pentru diavolii roşii, iar Erik Sorga (70) a înscris pentru baltici.

Olanda a scăpat calificarea printre degete, fiind egalată de Muntenegru (2-2), pe finalul partidei. Portocala mecanică a avut 2-0, prin dubla lui Depay (25 - penalty, 54), dar s-a poticnit pe final, primind goluri de la Ilija Vukotic (82) şi Nikola Vujnovic (86), ultimul din centrarea lui Risto Radunovic (FCSB). Radunovic şi Nikola Vukcevic (UTA Arad) au fost integralişti în acest meci.

Cerut de Xavi, Dani Alves se întoarce la Barcelona. ”Sunt CINCI ani de când mă lupt pentru acest moment”
Olanda mai are nevoie de un punct pentru a se califica la CM 2022, dar dacă va pierde cu Norvegia riscă să încheie pe locul al treilea în grupă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel