Frank Ocean şi-a anulat cel de-al doilea concert programat la Festivalul Coachella 2023

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Frank Ocean şi-a anulat cel de-al doilea concert programat la Festivalul Coachella 2023
Frank Ocean şi-a anulat cel de-al doilea concert programat la Festivalul Coachella 2023

Cântăreţul Frank Ocean, un star al muzicii R&B, autorul unei prestaţii intens criticate duminica trecută la Coachella, şi-a anulat concertul programat în cel de-al doilea weekend al festivalului californian, invocând o accidentare la picior, a anunţat miercuri agentul artistului, informează AFP.

Cântăreţul, care nu a mai urcat pe scenă din 2017, s-a accidentat săptămâna trecută, a precizat agentul său.

Aşteptată cu mare interes, prestaţia sa de duminica trecută în deşertul californian a început cu o întârziere de o oră şi a fost intens criticată de public şi de presa muzicală.

"După ce s-a rănit la un picior în perimetrul festivalului în săptămâna ce a precedat primul weekend al evenimentului, Frank Ocean nu a putut să ofere publicului concertul pe care şi-l dorea, dar voia să facă acest lucru. Însă, cu 72 de ore înainte, concertul a fost anulat dintr-o necesitate", a declarat pentru AFP agentul starului american.

Cântăreţul a suferit "două fracturi şi o entorsă la piciorul stâng", a precizat el, şi a preferat să îşi anuleze concertul programat duminică, 23 aprilie, în seara de închidere a Festivalului Coachella, "la recomandarea unui medic".

În timpul primului weekend al festivalului californian, Frank Ocean s-a întors cu spatele la public pentru a interpreta cântecul "Novacane" şi a făcut pauze prelungite între anumite piese. Scenografia show-ului său, modificată în ultimul moment, a stârnit de asemenea confuzie în rândul spectatorilor.

Fanii au fost dezamăgiţi şi de încheierea abruptă a spectacolului. După ce show-ul a început cu o întârziere enormă, cântăreţul a invocat "ora de închidere" impusă de organizatorii festivalului duminica trecută pentru a pune capăt show-ului său prin câteva fraze laconice.

Jurnaliştii de la revista Variety au scris că show-ul lui Frank Ocean a fost "dezordonat, dezlânat şi aproape dezastruos" şi că acel concert "va rămâne probabil ca unul dintre cele mai controversate din istoria Festivalului Coachella".

"A fost haotic. Există o anumită frumuseţe în haos", a reacţionat Frank Ocean într-un comunicat transmis miercuri de agentul său. "Nu a fost ceea ce voiam să vă arăt, dar am apreciat să mă aflu acolo şi vă voi revedea în curând", a adăugat starul american.

Potrivit revistei Variety, trupa Blink-182 ar putea să îl înlocuiască pe artistul R&B în calitate de cap de afiş al serii care va închide, duminică, Festivalul Coachella 2023.

Grupul american şi-a surprins fanii weekendul trecut, când a urcat pe scenă în componenţa sa originală pentru prima dată după o pauză de aproape zece ani. Anunţat în ultimul moment, acel concert nu era iniţial prevăzut în programul festivalului californian.

Contactaţi de AFP, organizatorii Festivalului Coachella nu au dat curs deocamdată invitaţiei de a face declaraţii pe această temă. 

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel