Fotbalistul celebru care vede 'mafie', 'corupţie' și 'nedreptate' în liga de fotbal elvețiană

Autorul articolului: Andrei Itu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
 Foto: Pexels.com
Foto: Pexels.com

Un cunoscut fotbalist italian a comparat Liga elveţiană de fotbal (SFL) cu o 'mafia', în care ar domni 'corupţia', 'nedreptatea' şi 'incapacitatea', transmite radioteleviziunea RTS şi ziarul Le Matin.

'Jucători ca mine nu sunt mândri să fie într-un campionat unde domnesc nedreptatea, corupţia şi incapacitatea. Fotbalul este o muncă şi toţi trebuie s-o luăm în serios, inclusiv arbitrii. Nu voi continua să-mi risc sănătatea pe teren fără să fiu protejat de faulturile adversarilor şi de agresiunile suporterilor', a scris, printre altele, atacantul Mario Balotelli care a jucat la echipe ca Inter Milano, Manchester Ciy, AC Milan şi Liverpool.

Comisia de disciplină a Ligii elveţiene de fotbal l-a suspendat provizoriu un meci pe Balotelli pentru gestul obscen din timpul întâlnirii cu Basel. SFL a anunţat de asemenea că va analiza postările sale de pe reţelele de socializare.

Considerat în urmă cu câţiva ani un mare atacant, copilul teribil al fotbalului italian a cunoscut un declin neaşteptat. Ajuns la 32 de ani, Balotelli a semnat în acest sezon cu Sion, după despărţirea de formaţia turcă Adana Demirspor.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel