Fotbal - Liga I: FCSB a câştigat dramatic derby-ul cu Rapid

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport

FCSB a învins-o dramatic pe FC Rapid Bucureşti.

FCSB a învins-o dramatic pe FC Rapid Bucureşti, cu scorul de 3-1 (1-1), miercuri seara, pe Arena Naţională, în etapa a 20-a a Ligii I de fotbal, într-un derby de tradiţie în care diferenţa a fost făcută de două goluri înscrise în minutele adiţionale.

FCSB a deschis scorul în min. 14, când portarul Horaţiu Moldovan a respins şutul lui Darius Olaru, dar Florin Tănase a fost pe fază şi a trimis mingea în plasă.

Rapid a restabilit egalitatea în finalul primei reprize, prin Cristian Săpunaru (45+6 - penalty), după ce tot el fusese faultat în careu de Risto Radunovic.

Vicecampioana a înscris golul al doilea în min. 90+3, din penalty, prin acelaşi Tănase, după ce Săpunaru l-a agăţat în careu pe Ianis Stoica. Stoica a fost cel care a închis tabela (90+6), la capătul unui contraatac, după ce Claudiu Keşeru trimisese mingea în transversală.

În prima repriză



În prima repriză, una mult mai spectaculoasă, gazdele au ratat prin Adrian Şut (10), în timp ce Rapid a avut o ocazie mare prin Antonio Sefer (37).

FCSB a avut posesia după pauză, dar a fost lipsită de inspiraţie şi nu a reuşit să îşi creeze ocazii, nici chiar în superioritate numerică până la gol, Junior Morais primind al doilea cartonaş galben în min. 76.

De remarcat că meciul a fost întrerupt în minutul 3 timp de şase minute după ce galeriile celor două echipe au aruncat pe teren cu petarde, torţe şi fumigene.

Tricouri cu chipul lui Nicolae Manea



Rapidiştii au purtat la intrarea pe gazon tricouri cu chipul lui Nicolae Manea, de la dispariţia căruia s-au împlinit miercuri 7 ani.

Florinel Coman a revenit pe gazon după o pauză de patru luni, ultimul său meci datând din 23 august (FCSB - Sepsi OSK 1-1).

FCSB e neînvinsă de 13 etape, în care are 12 victorii şi un egal.

Rapid are doar o victorie în ultimele cinci etape, două egaluri şi două eşecuri.

În tur, Rapid a învins cu 1-0.

FC FCSB - FC Rapid Bucureşti 3-1 (1-1), Arena Naţională - Bucureşti

Au marcat: Florin Tănase (14, 90+3 - penalty), Ianis Stoica (90+6), respectiv Cristian Săpunaru (45+6 - penalty).
Cartonaş roşu: Junior Morais (Rapid) 76.
Arbitru: Istvan Kovacs (Carei); arbitri asistenţi: Vasile Marinescu (Bucureşti), Mihai Marius Marica (Bistriţa); arbitru de rezervă: Iulian Călin (Ştefăneşti/Argeş)
Observatori: Aron Huzu (Sibiu) - CCA, Eduard Alexandru (Ploieşti) - LPF

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel