Fostul bodyguard al lui Diddy susține că rapperul a fost violent cu fostele iubite

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: Diddy, Facebook
Sursa: Diddy, Facebook

Fostul bodyguard al lui Diddy, Roger Bonds, a lansat acuzații grave la adresa rapperului, susținând că a asistat la scene de violență domestică repetată împotriva fostelor iubite ale acestuia, Cassie Ventura și Kim Porter.

Acuzațiile vin pe fondul apariției recente a unor filmări CCTV din 2016, care îl arată pe Diddy (nume real Sean Combs) lovind-o cu piciorul și târând-o pe Cassie Ventura pe un hol de hotel. Combs și-a cerut ulterior public scuze online, numind acțiunile sale „de neiertat”, potrivit NME.

Într-un interviu cu Piers Morgan, Bonds a dezvăluit detalii din perioada de peste zece ani în care a lucrat pentru fondatorul Bad Boy Records. „Nu m-a surprins când am văzut filmarea pentru că am mai văzut astfel de lucruri în trecut”, a declarat Bonds despre înregistrarea video. „Am intervenit în astfel de situații și înainte – și asta încă din 2012. Vine un moment când nu poți să spui ce vrei și să crezi că toată lumea te va accepta”, a mai spus acesta.

Bonds a continuat: „Este o furie mult mai profundă când lovești o femeie în felul acela. Aș putea înțelege dacă ar fi fost o singură parteneră, dar dacă ai o problemă cu fiecare femeie din viața ta, cred că problema e la tine”.

Referindu-se la video-ul de scuze al lui Diddy, Bonds a spus: „Reacția mea a fost că nu a menționat-o pe Cassie în acele scuze, deci, pentru mine, nu și-a cerut iertare pe deplin. Cred că a spus ceea ce a vrut lumea să audă, nu ceea ce era necesar.”

Bonds l-a mai descris pe Diddy drept „un manipulator desăvârșit” obsedat de „bani și putere”. El a adăugat: „Cred că e un complex al zeului. Plătește dintotdeauna pentru a scăpa de probleme. Nu cred că îi pare rău. Îi pare rău doar pentru că a fost prins”.

Bodyguardul a dezvăluit că a văzut scene de violență cu implicarea lui Diddy față de Ventura și Porter „de aproximativ patru, cinci ori”.

„L-am văzut cum le bruschează cu adevărat”, a adăugat el. „Le-am văzut cum le îmbrâncește și le lovește”.

Bonds a povestit și despre cum Kim Porter – mama a trei dintre copiii lui Diddy, decedată în noiembrie 2018 – și-a dat seama de „puterea” pe care o avea. „I-a spus: «Vreau să te văd cum explici presei zgârietura pe care ți-o voi face pe față dacă mai pui mâna pe mine»”, a spus el. „Și-a dat seama că explicațiile lui în fața presei erau mai importante pentru el decât orice altceva”, a mai adăugat acesta.

Diddy nu a răspuns încă acuzațiilor lui Bonds.

Aceste dezvăluiri vin pe fondul unor alte acuzații juridice recente împotriva lui Diddy. Anul trecut, Cassie a intentat un proces împotriva lui pentru abuz fizic și sexual, iar luna trecută, două alte femei l-au acuzat de agresiune sexuală și viol.

Diddy a negat toate acuzațiile, iar plângerea lui Cassie a fost soluționată „în mod reciproc satisfăcător”. Producătorul Rodney ‘Lil Rod’ Jones l-a dat și el în judecată în acest an, acuzându-l de agresiune sexuală și de organizarea de petreceri cu lucrătoare sexuale și minore.

În martie, reședințele lui Diddy din Miami și Los Angeles au fost percheziționate de Homeland Security în cadrul unei investigații multi-statale privind trafic de carne vie. Reprezentanții lui Combs au susținut că perchezițiile au fost „o demonstrație excesivă de forță și ostilitate” și au afirmat că artistul este nevinovat.

Sean ‘Diddy’ Combs continuă să nege orice abatere.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel