Fost model brazilian, care lupta ca lunetist în Ucraina, ucisă de o rachetă trasă de ruși

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri

Modelul s-a alăturat forțelor ucrainene în calitate de lunetist.

Un model brazilian în vârstă de 39 de ani ar fi luptat și împotriva ISIS, în Irak înainte de a se alătura luptei împotriva armatei lui Vladimir Putin din Ucraina.

Thalito do Valle a fost ucisă în atacul cu rachete rusești de săptămâna trecută, în timp ce lupta voluntar pentru Ucraina împotriva invaziei Rusiei.

Thalito do Valle, un model brazilian și luptătoare voluntară din Ucraina, a fost ucisă în acțiune săptămâna trecută, când forțele ruse au lovit un buncăr în care ea era staționată în orașul de est Harkiv, potrivit Daily Mail.

Modelul s-a alăturat forțelor ucrainene în calitate de lunetist, după ce ar fi luptat și împotriva ISIS în Irak, înainte de a se alătura luptei împotriva armatei lui Vladimir Putin din Ucraina.

Thalita, care a studiat anterior dreptul și a lucrat ca model și actriță, și-a documentat experiența în zonele de război pe YouTube.

Modelul supraviețuise anterior unui bombardament rusesc în capitala Ucrainei Kiev.

Potrivit UK Mirror, atacul cu rachetă a dus și la moartea fostului soldat al armatei braziliene Douglas Burigo, care s-a întors la buncăr pentru a o găsi pe Thalita.

În timpul postării ei în Irak împotriva ISIS, Thalita a primit un antrenament de lunetist în timp ce s-a alăturat Peshmergasului, forțele militare armate din regiunea independentă Kurdistan din Irak.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel