Focuri de armă la metroul din New York. Mai multe persoane au fost împușcate / UPDATE. NYPD: "Îl căutăm pe Frank James"

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social

Poliția căuta un bărbat cu o vestă de muncitor și o mască de gaz.

UPDATE, 13 aprilie, ora 14.00:

Bilanţul atacului armat produs marţi la metroul din oraşul american New York a crescut la 29 de răniţi, iar cinci persoane sunt în stare critică. Zece persoane au fost împușcate, iar restul au suferit intoxicații cu fum, relatează mediafax.

"În acest moment, nu cunoaştem motivaţia suspectului. Acest individ a urcat la bordul unui tren de metrou şi a recurs la violenţă", a declarat comisarul de poliţie Keechant Sewell, citat de ABC News.

UPDATE, 13 aprilie, ora 09.00:

Poliția din New York caută o persoană care ar putea avea legături cu atacul armat de marți dimineață din metroul din Brooklyn.

Frank R. James, în vârstă de 62 de ani, a închiriat o dubă U-Haul, ale cărei chei au fost găsite la locul împușcăturilor din cartierul Sunset Park din Brooklyn.

"Îl căutăm pe Frank James", a spus acesta. "Știm că a închiriat acea dubă U-Haul".

Știrea inițială:

Mai multe persoane au fost împuşcate, marţi, într-o staţie a metroului din New York, iar în zonă au fost depistate şi dispozitive explozive, anunţă surse din cadrul serviciilor de intervenţie.

Poliția căuta un bărbat cu o vestă de muncitor și o mască de gaz, care se pare că a deschis focul, iar 13 persoane au fost rănite pe peronul unei stații de metrou din Brooklyn.

Comunicatul poliției specifică faptul că nu mai există niciun dispozitiv exploziv la metrou.

Incidentul a avut loc în staţia de metrou 36, situată în zona Sunset din New York.

Poliţia a fost solicitată să intervină după ce un individ rămas neidentificat a împuşcat mai mulţi pasageri. Cel puţin cinci persoane au fost rănite prin împuşcare, au declarat surse din cadrul poliţiei, citate de cotidianul The New York Times.

În staţia de metrou au fost depistate mai multe dispozitive explozive artizanale, iar echipele pirotehnice intervin pentru a le dezamorsa, potrivit postului NBC4 New York.

Autorităţile îl caută pe autorul atacului armat şi încearcă să afle care sunt motivele acestuia. Circulaţia trenurilor de metrou a fost suspendată, iar în zonă a fost instituit un perimetru de securitate.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel