Focar de COVID-19 la Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de CDC, de la Pexels
Fotografie creată de CDC, de la Pexels

Crește numărul infectărilor cu coronavirus. La Şcoala de Agenţi de Poliţie din Câmpina a fost confirmat un focar. 

Un focar de COVID-19 a fost depistat la Şcoala de Agenţi de Poliţie "Vasile Lascăr" din municipiul Câmpina, unde sunt aproape 30 de cazuri de infectare, a anunţat, luni, Prefectura Prahova, scrie Agerpres. 

Potrivit sursei citate, au fost testaţi pozitiv doi angajaţi şi 27 de elevi.

În ultimele 24 de ore au fost confirmate la nivelul judeţului 98 de cazuri noi de COVID-19 şi au fost raportate cinci decese asociate.

Un număr de 146 de persoane infectate sunt internate, dintre care 18 sunt la terapie intensivă, mai precizează sursa citată. 

Incidenţa COVID-19 a ajuns la peste 5 la mie în staţiunile Bran şi Predeal

Un număr de 7 localităţi din judeţul Braşov, inclusiv municipiul reşedinţă, înregistrează, luni, o incidenţă cumulată a cazurilor de COVID-19 ce se situează între 3 şi 6 cazuri la 1.000 de locuitori, conform datelor publicate pe site-ul Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Braşov.

În oraşul Predeal şi localităţile Bran şi Şercaia, incidenţa cumulată COVID-19 depăşeşte 5 cazuri la o mie de locuitori. În municipiul Braşov, rata de transmitere a virusului este de 3,29/1000, în creştere constantă în ultimele trei zile.

Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă Braşov a adoptat, luni, o Hotărâre prin care constată creşterea incidenţei COVID-19 în cinci localităţi: Şercaia, Bran, Predeal, Fundata şi Hărman, în primele patru urmând să se aplice regulile aferente unei incidenţe de peste 3/1.000, iar în cea de a patra, unei incidenţe cuprinse între 1 şi 3 cazuri la 1.000 de locuitori.

În ce priveşte municipiul Braşov, CJSU urmează să ia o hotărâre în următoarele zile.

CJSU Braşov adoptase vineri o Hotărâre bazată pe date conform cărora în doar mai puţin de o treime din localităţile judeţului incidenţa cumulată COVID-19 depăşea 1 la 1.000, restul situîndu-se sub acest prag.

Incidenţa luată în considerare la momentul respectiv pentru oraşul Predeal şi comuna Şercaia era între 1 şi 3 cazuri la 1.000 de locuitori, iar în Bran şi în Hărman de sub 1 la mie. Municipiul Braşov avea, de asemenea, incidenţa sub pragul de 3 la mie, adică 1,42. La Fundata, incidenţa cumulată COVID-19 luată în considerare vineri era 0.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel