Florența vine la București: Sileno Cheloni aduce luxul olfactiv în țara noastră

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: Freepik
Sursa: Freepik

Sileno Cheloni, parfumierul florentin renumit pentru colaborările sale cu branduri de top precum Gucci, Lamborghini, Harrods și Audemars Piguet, a creat un nou parfum premium. Evenimentul de lansare a avut loc la Ambasada Italiei din București, unde s-au reunit două branduri dedicate rafinamentului și eleganței.

Un parfum care reflectă esența florentină

Cheloni a explicat că s-a inspirat din eleganța atemporală a colecțiilor de bijuterie pentru a crea un parfum care depășește simpla aromă. „M-am lăsat inspirat de eleganţa atemporală a colecţiilor de bijuterii pe care le propune Kultho şi împreună am creat un parfum care transcende scopul de a parfuma sau înfrumuseţa un spaţiu. Mi-am dorit sa ofer vizitatorilor o experienţă în sine: impregnată de vise, temeri şi speranţe, o sugestie a vieţii însăşi. Apreciez oportunitatea de a crea în acord cu valorile şi misiunea brandului parfumul semnătură al magazinelor Kultho”, a spus Cheloni.

Brandingul olfactiv, o strategie modernă pentru brandurile premium

Utilizarea parfumurilor pentru a crea o identitate de brand este o tehnică tot mai populară, oferind o modalitate subtilă și eficientă de a se conecta cu clienții la nivel emoțional. „Pe lângă identitatea olfactivă şi îmbunătăţirea experienţei în locaţii, un beneficiu relevant al brandingului olfactiv este creşterea vânzărilor, motiv pentru care QULT acordă atenţie deosebită companiilor cu care colaborează. Un brand sofisticat necesită expertiza unui parfumier de top, iar pentru Kultho am decis că Sileno Cheloni este cel mai potrivit pentru a-şi pune amprenta în crearea unui parfum distins, care să impresioneze atât publicul feminin, cât şi pe cel masculin şi să fidelizeze. Rezultatul depăşeşte aşteptările: parfumul creat de QULT pentru Kultho constituie o ceremonie a redescoperirii de sine, într-un univers al eleganţei şi al luxului”, susţine Daniel Penciuc, fondator QULT, reprezentant exclusiv in Romania al Scent Company Italia, lider mondial în branding olfactiv.

Un proces minuțios

Realizarea unui parfum semnătură implică o analiză detaliată a identității, misiunii și valorilor brandului, urmată de selectarea atentă a esențelor pentru a crea o experiență olfactivă armonioasă.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel