Fiul Nadiei Comăneci a absolvit. Cine este fata care îl face fericit pe băiatul femeii de 10 /foto în articol

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Instagram
Sursa: captură Instagram

Nadia Comăneci, legendara gimnastă română, radiază de fericire! Fiul ei, Dylan Conner, a absolvit recent liceul în Statele Unite, iar mândra mamă a marcat momentul special cu o serie de fotografii adorabile pe rețelele de socializare.

Un absolvent elegant și o iubită frumoasă

Imaginile îl înfățișează pe Dylan, un tânăr chipeș, la petrecerea sa de absolvire. Îmbrăcat într-un costum elegant, cu o cămașă albă impecabilă și o vestă asortată, Dylan radiază de încredere și bucurie. Alături de el se află iubita sa, Scarlett, o tânără frumoasă, care poartă o rochie de seară.

O poveste de dragoste adolescentină

Cei doi tineri par a fi foarte îndrăgostiți, zâmbind larg unul la celălalt și ținându-se de mână cu tandrețe. Fanii Nadiei Comăneci au putut admira complicitatea și fericirea cuplului în fotografiile postate pe Instagram.

2. Sursa: cap... (dylan-conner3_55717200_32683000.jpg)

Sursa: Instagram

1. Sursa: cap... (dylan-conner1_27438600_40440800.jpg)

Sursa: Instagram

Un fiu independent și pasionat

Nadia Comăneci a mărturisit în repetate rânduri că îl lasă pe Dylan să-și aleagă propriul drum în viață, oferindu-i sprijinul și dragostea necondiționată. Tânărul a ales o viață activă, practicând diverse sporturi, inclusiv gimnastică, pe urmele mamei sale celebre.

Imaginile cu Dylan și iubita sa au stârnit numeroase reacții pozitive din partea fanilor

Mulți dintre admiratorii Nadiei Comăneci au felicitat-o și i-au transmis urări de bine fiului ei. Imaginile au adunat mii de aprecieri și comentarii pline de căldură, demonstrând încă o dată dragostea și admirația publicului pentru una dintre cele mai mari sportive ale lumii.

3. Sursa: cap... (comaneci1_03826300.jpg)

Sursa: Instagram

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel