Fiul lui Zmărăndescu, ATAC dur la adresa tatălui său: Ce să mai eu vorbesc cu el? Ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii

Autorul articolului: Andreea Cercel |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Sursa foto: Instagram
Sursa foto: Instagram

 Mihai Zmărăndescu nu mai vorbește cu tatăl său de câțiva ani însă, anumite discuții de la Survivor au reaprins conflictul.

Mihai Zmărăndescu, în vârstă de 21 de ani, este fiul luptătorului din prima căsnicie, în urma căreia mai are și o fată. Cei doi copii nu mai țin însă legătura cu tatăl lor de câțiva ani, după cum declară chiar Mihai însă, anumite lucruri spuse de concurentul de la Survivor, tocmai în timpul competiției, au reaprins conflictul. Mihai spune că nu mai vrea să-și mai vadă tatăl niciodată, pentru că fostul luptăror de K1 și-a renegat copiii din prima căsnicie, adică pe el și pe sora sa

„Nu mai vorbesc cu tatăl meu de trei ani. Nici sora mea nu mai vorbește cu el de cinci ani. Nu mai vreau să aud în viața mea de el!', a spus băiatul în cadrul unei emisiuni TV, potrivit viva.

"Prin prisma emisiunii îi știe toată țara caracterul"

Fiul său cel mare a fost foarte supărat de faptul că tatăl său a vorbit în cadrul show-lui doar despre copiii din prima căsnicie și îl condamnă dur pentru acest lucru. Mihai Zmărăndescu se bucură astfel, că prin intermediul competiției, întreaga țară a reușit să vadă adevărata față a tatălui său.

„Atâta timp cât tu ai 50 de ani și te promovezi la tv cu doi copii și tu, de fapt, ai patru copii, chit că sunt din altă căsătorie, ce să mai eu vorbesc cu el! Eu când v-am spus despre caracterul domnului Cătălin Zmărăndescu, nu m-a crezut nimeni. Acum, prin prisma emisiunii, unde domnul Cătălin Zmărăndescu s-a dus cu toată încrederea că o să fie cel mai bun om acolo.", a mai spus băiatul fostului luptător.

"Cum să îl înjuri pe TJ Miles?"

Mai mult, acesta l-a judecat și pentru limbajul și comportamentul folosit vis-a-vis de ceilalți concurenți. Mihai Zmărăndescu a criticat modul în care tatăl său s-a comportat cu TJ Miles, Otilia și Emil Rengle. Acesta l-a acuzat pentru faptul că folosește brutalitatea, în relația cu colegii săi.

”Și-a dat cu tesla în cap. Acum nu-i mai știu caracterul doar oamenii pe care i-a ruinat. Îi știe caracterul toată țara. L-a înjurat pe TJ Miles, cum să îl înjuri pe TJ Miles? O faci pe Otilia să plângă. Emil Rengle spune niște chestii la care tu te ataci. Răspunzi cu brutalitate”, a mai spus Mihai Zmărăndescu.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel