Fiul lui Jon Bon Jovi, protagonist într-un film despre o trupă metal

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: captură Youtube Vogue
Sursa: captură Youtube Vogue

Fiul lui Jon Bon Jovi debutează într-un film despre o trupă hair metal legendară, în timp ce tatăl său își pune sub semnul întrebării viitoarele concerte live.

În lumea muzicii rock se petrec evenimente din generații diferite. Pe de o parte, Jake Bongiovi, fiul celebrului Jon Bon Jovi, își face debutul într-un film despre o trupă hair metal, iar pe de altă parte, legendarul solist al trupei Bon Jovi, Jon Bon Jovi, ridică semne de întrebare cu privire la capacitatea sa vocală și posibilitatea de a susține concerte live în viitor.

Jake Bongiovi joacă în comedia "Rockbottom", care prezintă povestea trupei fictive de hair metal CougarSnake. O trupă uitată din anii '80 revine brusc în atenție în zilele noastre datorită unui like primit de la o vedetă uriașă a muzicii Gen Z, Bryce Cooper (interpretat de Brandon Butler).

Acest like declanșează nebunia, iar foștii membri ai trupei se reunesc. Filmul Rockbottom este disponibil acum pe platforma de streaming Prime Video.

Tatăl lui Jake, Jon Bon Jovi, a dezvăluit recent în cadrul unui interviu pentru The Sunday Times că se teme că nu va mai putea cânta live niciodată. Artistul a suferit o intervenție chirurgicală la corzile vocale în 2022 și se teme că nu își mai poate atinge standardele vocale pe care și le-a stabilit.

"Dacă vocea nu e grozavă, dacă nu pot fi tipul care am fost odată... atunci am terminat", a declarat legenda rock din anii '80. "Și sunt bine cu asta", a mai spus acesta.

În ciuda incertitudinii legate de concerte, Bon Jovi a confirmat lansarea noului album al trupei, intitulat "Forever", pe 7 iunie 2024. Albumul este descris ca o "revenire la bucurie".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel