Dex, fiul lui Cyndi Lauper, arestat. Era la volanul unei maşini furate / ”Tocmai am lăsat un bacșiș de 2.000 de dolari”

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Cyndi Lauper, instagram
Cyndi Lauper, instagram

Declyn este singurul copil al cântăreţei premiate cu Grammy şi al soţului ei, David Thornton şi cântă rap sub numele Dex Lauper.

Fiul cântăreţei Cyndi Lauper, Declyn Lauper, a fost arestat în Manhattan după ce ar fi fost găsit stând pe scaunul şoferului într-o maşină furată, informează luni DPA/TCA.

Poliţia a observat un Mercedes Benz C350 din 2014 parcat ilegal, joi, în jurul orei locale 1:40 (5:40 GMT).

Se pare că poliția a verificat plăcuțele de înmatriculare de pe mașină și a spus că datele arată că acestea aparțin altei mașini.

După o verificare, agenţii au stabilit că autovehiculul era furat, a declarat poliţia sâmbătă.

Vehiculul de lux a fost furat acum doi ani, așa că Declyn a fost acuzat de infracțiunea de utilizare neautorizată a unui vehicul și eliberat din arest cu obligația de a reveni în instanță la o dată ulterioară.

Dex, furios că lumea a aflat



Declyn este singurul copil al cântăreţei premiate cu Grammy şi al soţului ei, David Thornton şi cântă rap sub numele Dex Lauper.

El a distribuit pe Instagram o fotografie în care apare alături de mama sa. "Spuneţi ce vreţi despre mine, dar ţineţi numele mamei mele departe de gura voastră", a scris Declyn Lauper. "N-aş fi putut să-i cer lui Dumnezeu o mamă mai bună", a adăugat el.

Într-un alt mesaj, șters de pe rețeaua de socializare, Dex a ținut să precizeze: "Tocmai am mâncat la Cipriani (un renumit restaurant de lux din New York op.a.) și am lăsat un bacșiș de două mii de dolari", a scris Dex, furios că presa a aflat despre incident.

Reprezentantul lui Cyndi Lauper nu a răspuns imediat la solicitarea de a face comentarii, notează Agerpres, care citează DPA/TCA.

În 2008, interpreta hitului "Girls Just Want to Have Fun" s-a arătat îngrijorată cu privire la impactul pe care faima sa l-a avut asupra fiului ei. "Avea 2 ani când şi-a dat seama prima oară că sunt celebră", a spus ea pentru The Guardian. "Îi e greu. Oamenii se uită la el şi simte presiunea de a fi fiul meu", a precizat la acea vreme artista.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel