Finala Ligii Campionilor 2022. Liverpool vs Real Madrid

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Sport
Foto: pexels.com
Foto: pexels.com

Finala Ligii Campionilor va avea loc sâmbătă, 28 mai, pe Stade de France din Paris, cu startul stabilit pentru ora 20:00.

Liverpool va trebui să se întoarcă rapid de la pierderea din Premier League dacă dorește să pretindă gloria în Liga Campionilor când se va confrunta cu Real Madrid în acest weekend.

Cu toate acestea, echipa lui Jurgen Klopp poate ridica în continuare premiul pe care rivalii lor îl râvnesc cel mai mult, fiind cea mai prestigioasă competiție din Europa care atinge punctul culminant.

Un al șaptelea trofeu al Ligii Campionilor pe care să-l câștige ar reprezenta în continuare un sezon incredibil pentru Liverpool. Dar să învingi puterea europeană Madrid nu va fi o sarcină ușoară, Gareth Bale i-a inspirat pe Los Blancos la un triumf cu 3-1 când aceste două echipe s-au întâlnit în finala Ligii Campionilor din 2018.

Franța nu a mai găzduit o finală a Ligii Campionilor din 2006. Inițial, a fost planificat să aibă loc la Gazprom Arena din Sankt Petersburg, dar UEFA a mutat meciul după invazia rusă a Ucrainei.

Liverpool și-a asigurat o altă șansă la argint, învingând Villarreal cu 5-2 la total, în confruntarea în semifinale. Apoi, Real Madrid și Manchester City au jucat un clasic all-time, giganții spanioli impunându-se cu 6-5 la general.

Problemele de accidentare ale lui Liverpool par să se fi atenuat după ce Thiago Alcantara a revenit la antrenamentul complet pentru prima echipă. Nu era sigură participarea spaniolului la meciul din weekend după ce a șchiopătat împotriva lui Wolves săptămâna trecută, dar acum este în formă și gata de joc.

Mijlocașul Fabinho s-a întors la antrenament și ar trebui să fie, de asemenea, perfect apt pentru a juca, în timp ce Virgil van Dijk a fost odihnit pentru ultimul meci al sezonului pentru a-și menține starea fizică.

Între timp, Madridul îl are pe David Alaba din nou la antrenament în urma unei probleme cu răpitorul, dar acesta a ratat egalul 0-0 cu Real Betis vineri.

Lui Bale i s-a refuzat eliminarea lui Bernabeu în timpul acelui joc, dar i-ar putea fi înmânat un colac de salvare în timpul ultimului său meci la clubul din Paris.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel