Fina Regelui Charles, părăsită pentru o actriță din Game of Thrones

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fina Regelui Charles, părăsită pentru o actriță din Game of Thrones/Facebook
Fina Regelui Charles, părăsită pentru o actriță din Game of Thrones/Facebook

Prințesa Maria Olympia a Greciei și Danemarcei, unică fiică a Prințului Moștenitor Pavlos al Greciei și a aristocratului Peregrine Pearson, moștenitorul celei de-a patra vicontese Cowdray, au pus capăt relației lor în luna septembrie a acestui an. După trei ani de conviețuire, fiica fină a Prințului Charles pare să fi fost înlocuită de o actriță din Game of Thrones.

Aristocratul multimilionar și Prințesa Maria Olympia a Greciei și Danemarcei au pus capăt unei relații care a durat trei ani. Chiar dacă separarea lor a fost anunțată oficial acum două luni, cei doi nu au fost observați împreună de o perioadă semnificativă de timp. Speculațiile au început să circule atunci când Peregrine a absentat la ziua de naștere a iubitei sale, care a avut loc în luna iulie a acestui an.

Fina regelui Charles a fost părăsită pentru Sophie Turner, actrița din Games of Thrones

Conform informațiilor furnizate de media locală, pare că nu mai exista șanse de împăcare, cu atât mai mult cu cât Peregrine Pearson a fost observat în compania unei actrițe din Game of Thrones. Sophie Turner și Peregrine Pearson au fost surprinși împreună la Cupa Mondială de rugby, mai întâi la Gare du Nord și apoi la stadionul Stade de France. Atitudinea lor pătimașă sugerează că cei doi formează un cuplu.

Această relație a actriței cu un membru al aristocrației britanice a devenit cunoscută la scurt timp după divorțul lui Sophie Turner de Joe Janes. La începutul lunii septembrie, Sophie Turner și fostul său soț au anunțat oficial că au hotărât să divorțeze pe cale amiabilă.

„După patru ani minunaţi de căsnicie, am decis de comun acord să punem capăt mariajului nostru pe cale amiabilă. Există multe naraţiuni speculative cu privire la motive, dar, cu adevărat, aceasta este o decizie unită şi sperăm sincer că toată lumea poate respecta dorinţele noastre de intimitate pentru noi şi pentru copiii noştri”, au transmis cele două vedete.

Prințesa Maria Olympia se iubește cu un celebru chef

Câteva zile mai târziu, Prințesa Olympia, unică fiică a Prințului Moștenitor Pavlos al Greciei și a soției sale, Marie-Chantal Miller, a fost observată într-o stare de fericire evidentă, în timp ce pleca din reședința sa din Notting Hill alături de celebrul bucătar Thomas Straker. Olympia, cunoscută și ca fina regelui Charles, și renumitul chef au părut să se bucure de moment, schimbând câteva glume pe parcursul drumului către Range Rover-ul lui Thomas.

Thomas Straker a devenit faimos în timpul pandemiei de COVID-19, când a câștigat notorietate prin videoclipuri postate pe platforma TikTok, devenind rapid viral datorită rețetelor sale care au folosit untul, fenomen cunoscut sub hashtag-ul #buttertok. La vârsta de 33 de ani, bucătarul a strâns peste 1,4 milioane de urmăritori pe Instagram, 2,1 milioane pe TikTok și 250.000 pe YouTube.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience