Filmul lui Michael Jackson este în lucru la Lionsgate

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Sony intenţionează să cumpere jumătate din catalogul muzical al cântăreţului Michael Jackson / Facebook
Sony intenţionează să cumpere jumătate din catalogul muzical al cântăreţului Michael Jackson / Facebook

Filmul intitulat Michael va aborda viața și cariera Regelui muzicii pop.

Michael Jackson este subiectul unui viitor film biografic realizat de Lionsgate și regizorul Antoine Fuqua.

Filmul, intitulat Michael, va aborda viața și cariera muzicianului și va fi produs de Graham King (Bohemian Rhapsody) și de John Branca și John McClain, care sunt co-executori ai averii lui Michael Jackson, potrivit The Hollywood Reporter. Nu există încă informații în legătură cu distribuția și data de lansare.

"Primele filme din cariera mea au fost videoclipuri muzicale și încă simt că îmbinarea filmului și a muzicii reprezintă o parte profundă din ceea ce sunt", a împărtășit Fuqua într-o declarație, potrivit THR.

"Pentru mine, nu există niciun artist cu puterea, carisma și geniul muzical pur și simplu al lui Michael Jackson. Am fost influențat să fac videoclipuri muzicale urmărindu-i munca - primul artist de culoare care a rulat în rotație intensă pe MTV. Muzica sa și acele imagini fac parte din viziunea mea asupra lumii, iar șansa de a-i spune povestea pe ecran alături de muzica sa a fost irezistibilă."

Într-o carieră care s-a întins de-a lungul aproape întregii sale vieți, Regele muzicii pop a avut 13 single-uri No. 1 în topul Billboard Hot 100 songs. A cunoscut succesul pentru prima dată ca parte a trupei de familie Jackson 5, iar patru dintre cântecele lor au ajuns în topul Hot 100.

Ca artist solo, albumul Thriller din 1982 al lui Jackson a devenit unul dintre cele mai bine vândute albume din toate timpurile și a petrecut un număr impresionant de 37 de săptămâni în topul Billboard 200. În plus, toate cele șapte single-uri ale sale au ajuns în top 10 al topului Hot 100.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel