Filmul „Exorcistul” se întoarce pe marile ecrane și aduce o surpriză

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Filmul „Exorcistul” se întoarce pe marile ecrane și aduce cu el o surpriză
Filmul „Exorcistul” se întoarce pe marile ecrane și aduce cu el o surpriză

Ellen Burstyn, actrița care joacă rolul mamei în cunoscuta franciză horror „Exorcistul” se întoarce după 50 de ani de la premiera din 1973.

Câștigătoarea premiului Oscar și-a făcut miercuri revenirea pe ecran în primul trailer al filmulu "The Exorcist: Believer" reluându-și rolul iconic al lui Chris MacNeil, o femeie care este bântuită pentru de fiica sa posedată, Regan (Linda Blair), așa cum spune povestea originală.

"Exorcizarea este un ritual", se aude Burstyn spunând în trailerul apărut recent pe internet. "Fiecare cultură, fiecare religie, toate folosesc metode diferite - va fi nevoie de toate", mai spune aceasta.

În continuare este înfățișat Victor, interpretat de Odom Jr., care este forțat să se confrunte cu "nadirul răului și, în teroarea și disperarea sa, să caute singura persoană în viață care a mai fost martoră la așa ceva: Chris MacNeil", după ce fiica sa și prietenul ei dispar și se întorc fără să-și amintească ce li s-a întâmplat, potrivit sinopsis-ului oficial.

Trailerul înfiorător îl prezintă pe Jewett, alături de Marcum, cuprinși de aceleași priviri diabolice pe care Blair le-a prezentat în prima parte a filmului de groază.

Conform CNN "Believer", regizat de David Gordon Green, va fi primul din cele trei noi filme "Exorcistul" care vor urma și că noile filme sunt continuări ale variantei din 1973.

Jennifer Nettles și Norbert Leo Butz joacă în "Believer" alături de Jewett, Burstyn, Dowd, Marcum și Odom Jr.

Filmul original a fost o realizare cinematografică revoluționară în genul horror, ajungând să obțină 10 nominalizări la Oscar, marcând un fapt fără precedent, când un film de groază a fost nominalizat pentru categoria de cel mai bun film. „Exorcistul” a câștigat două premii Oscar, unul pentru cel mai bun scenariu adaptat și unul pentru cel mai bun sunet, în timp ce Burstyn a fost nominalizată pentru rolul său ca actriță principală.

"The Exorcist: Believer" va avea premiera pe 13 octombrie.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel