Filmul documentar "Let it Be" al trupei The Beatles a fost restaurat și se îndreaptă spre Disney+

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
The Beatles
The Beatles

Documentarul iconic al trupei The Beatles, "Let It Be", va fi disponibil pe Disney+ pentru prima dată după mai bine de 50 de ani.

Regizat de Michael Lindsay-Hogg, filmul original din 1970 - care a fost lansat în tandem cu cel de-al 12-lea și ultimul album de studio al celor de la 'Penny Lane' - va fi disponibil pe platforma de streaming începând cu 8 mai 2024, după ani de zile în care fanii s-au chinuit să îl vizioneze și au fost nevoiți să se mulțumească cu versiuni piratate.

Filmul arată trupa de referință în ianuarie 1969 la studiourile Twickenham Film Studios din Londra și a fost lansat cu o lună înainte ca legendara trupă din Liverpool să se destrame, fiind restaurat în întregime și mai multe detalii au ieșit la iveală în urma serialului Disney 2021 al lui Peter Jackson, "The Beatles: Get Back', cu imagini inedite din noul film.

Lindsay-Hogg spune că momentul lansării "a întunecat foarte mult percepția filmului" și spune că fanii vor vedea "bucuria și fericirea" atunci când trupa a mers la Apple Corps pe Savile Row pentru repetiții și concertul iconic de pe acoperiș care a devenit ultima lor performanță ca grup.

Apple Corps a cerut firmei Park Road Post Production din Jackson să "se ocupe de o restaurare meticuloasă a filmului, pornind de la negativul original de 16 mm" și a folosit aceeași tehnologie folosită în seria "Get Back".

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel