Filmul-concert al cântăreţei Taylor Swift va fi difuzat pe platforma de streaming Disney+

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Filmul-concert al cântăreţei Taylor Swift va fi difuzat pe platforma de streaming Disney+
Filmul-concert al cântăreţei Taylor Swift va fi difuzat pe platforma de streaming Disney+

Filmul-concert al cântăreţei americane Taylor Swift, alcătuit din imagini filmate în timpul show-urilor susţinute de vedeta pop în cadrul turneului său mondial "Eras", va deveni disponibil începând de luna viitoare pe platforma de streaming Disney+ şi va include cinci piese suplimentare, care nu au fost arătate în pelicula ce a fost difuzată anul trecut în cinematografe, au anunţat miercuri reprezentanţii grupului Disney, relatează Reuters.

Filmul "Taylor Swift: The Eras Tour" va fi lansat în spaţiul online, în exclusivitate, pe Disney+ în data de 15 martie. Interpretări acustice ale cântecului "Cardigan" şi ale altor patru piese vor fi adăugate în noua versiune a filmului care a fost difuzat în 2023 în cinematografe. Acea producţie a obţinut încasări de 261,7 milioane de dolari, devenind filmul-concert cu cel mai mare box-office din istorie.

Turneul în sine al vedetei americane, care se va relua în acest weekend la Tokyo, este turneul cu cele mai mari încasări din lume, obţinând peste 1 miliard de dolari din vânzările de bilete. Concertele din acest turneu includ cântece lansate de vedeta pop, în vârstă de 34 de ani, de-a lungul întregii sale cariere.

Taylor Swift a scris istorie la gala premiilor Grammy 2024, după ce a câştigat în noaptea de duminică spre luni pentru a patra oară trofeul categoriei "albumul anului", realizând astfel o performanţă fără precedent în industria muzicală.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel