Filmul "Back to black" cu Amy Winehouse apare pe 17 mai

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Filmul "Back to black" cu Amy Winehouse apare pe 17 mai
Filmul "Back to black" cu Amy Winehouse apare pe 17 mai

UMR/Island Records urmează premiera filmului lui Sam Taylor-Johnson, BACK TO BLACK, bazat pe viața lui Amy Winehouse, una dintre cele mai mari artiste ale timpului nostru, cu lansarea, pe 17 mai, a compilației „Back To Black: Songs from the Original Motion Picture”.

Setul standard de douăsprezece cântece include trei înregistrări originale de pe albumul de debut al lui Amy, „Frank”, trei cântece de pe capodopera multi-premiată a lui Amy, „Back To Black”, și include o piesă nouă, „Song for Amy”, cântată de Nick Cave. Coloana sonoră a filmului a fost compusă și înregistrată de Nick Cave și Warren Ellis.

Pe album vor fi incluse și alte 5 cântece ale unor artiști care au fost o sursă de inspirație pentru Amy, The Shangri-Las, Billie Holiday, Minnie Riperton, Dinah Washington și Sarah Vaughan, ale căror voci apar în momente cheie din film.

Amy Winehouse este pe bună dreptate venerată ca fiind una dintre cele mai mari artiste din istoria recentă, vânzând peste 30 de milioane de discuri în întreaga lume și generând astăzi peste 80 de milioane de difuzări pe lună. Capodopera sa din 2006, Back to Black, a propulsat-o în celebritatea mondială, câștigând 5 premii Grammy (pe atunci un record), inclusiv premiul pentru înregistrarea anului și cel pentru cântecul anului pentru hit-ul Rehab.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel