Filmările la producţia "Rust" cu Alec Baldwin, reluate după împuşcătura mortală de pe platoul de filmare din 2021

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
alec baldwin / Foto: Captură video Sky News Australia
alec baldwin / Foto: Captură video Sky News Australia

Filmările la pelicula "Rust" cu Alec Baldwin vor fi reluate joi, la 18 luni după ce directoarea de imagine Halyna Hutchins a fost împuşcată mortal pe platoul de filmare al acestui western, relatează miercuri DPA/TCA care citează Daily News.

Procesul de producţie va avea loc acum la Yellowstone Film Ranch din statul american Montana, după ce a anterior filmul a fost turnat la Bonanza Creek Ranch din apropiere de Santa Fe, New Mexico.

Hutchins, în vârstă de 42 de ani, a murit în octombrie 2021 după ce a fost împuşcată cu o armă de foc mânuită de Baldwin, producător şi actor principal în acest film. Baldwin a susţinut că i s-a spus că acea armă nu era încărcată cu cu muniţie reală, având gloanţe oarbe.

În luna ianuarie, Baldwin şi armurierul Hannah Gutierrez Reed au fost acuzaţi de omor prin imprudenţă. Baldwin riscă până la 18 luni de închisoare dacă va fi găsit vinovat. Anul trecut, Biroul de investigaţii medicale din New Mexico a stabilit că împuşcătura a fost accidentală.

Producătorii filmului "Rust" şi-au anunţat în octombrie planurile de reluare a producţiei după soluţionarea unui proces de omor din culpă intentat de familia lui Hutchins. Ei au declarat în februarie că repornirea procesului de producţie va avea loc în această primăvară.

"Producţia va continua să folosească membri ai echipajului membri în sindicat şi va interzice orice utilizare a armelor de lucru şi orice formă de muniţie", a declarat marţi purtătorul de cuvânt al producţiei adăugând că "muniţia reală este - şi întotdeauna a fost - interzisă pe platoul de filmare".

Văduvul lui Hutchins, Matthew Hutchins, va fi director executiv al filmului "Rust", iar Bianca Cline va prelua atribuţiile de directoare de imagine. Producătorii i-au inclus în echipă şi pe Gary Jensen şi Paul Jordan ca ofiţeri responsabili de siguranţă.

Regizorul Joel Souza revine la cârma producţiei. El a fost rănit în timpul împuşcăturii de pe platoul de filmare. Anunţând parteneriatul cu Yellowstone Film Ranch, în februarie, Souza a declarat că "frumuseţea din Montana este mai presus de cuvinte".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel