Fiica lui Steven Spielberg, carieră nefericită în industria pentru adulți

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews | Dată: 06 sep 2023, 08:14 | Categorie: Știri
Fiica lui Steven Spielberg, carieră nefericită în industria pentru adulți/ Captura Youtube
Fiica lui Steven Spielberg, carieră nefericită în industria pentru adulți/ Captura Youtube

Mikaela Spielberg, fiica cunoscutului regizor Steven Spielberg, a avut o carieră nefericită în industria pentru adulți, o alegere care nu a fost niciodată pe placul tatălui său.

Fiica lui Steve Spielberg a decis să-și croiască propriul drum în viață și nu a urmat calea faimosului regizor de film. În schimb, ea și-a ales o carieră în industria pentru adulți, o alegere care pare să-l fi pus într-o situație delicată pe tatăl ei.

Mikaela George Spielberg, care a fost adoptată de Steven Spielberg și soția sa, Kate Capshaw, când era încă un bebeluș, a făcut cunoscută publicului în 2020 noua sa carieră în industria divertismentului pentru adulți.

Ea a dezvăluit că a pornit într-o "călătorie de vindecare" prin intermediul acestei activități care "celebrează viața" după ani de lupte cu sănătatea mentală. Ea a negat orice neplăcere sau jenă din partea părinților ei în legătură cu această alegere, conform informațiilor furnizate de publicația Daily Star.

Înainte, Mikaela s-a confruntat cu anorexia și cu tulburarea de personalitate borderline, iar în trecut a recurs la alcool pentru a face față acestor probleme.

"Am simțit că dacă nu aș fi făcut munca pe care trebuia să o fac, aș fi fost moartă în decurs de un an. Aveam inima frântă, eram vulnerabilă și mă simțeam de parcă sufletul meu ar fi fost rupt în două. Și acopeream asta prin băutură... Nu mai sunt așa" a declarat ea pentru Daily Beast.

Deși Mikaela a insistat că nu va face "conținut hardcore", la vremea respectivă au apărut relatări conform cărora tatăl ei, celebrul regizor, nu era mulțumit de ceea ce lansa ea în lume.

Mergând sub pseudonimul "Sugar Star", „creatura sexuală" Mikaela realiza videoclipuri xxx și fetișiste pe internet.

Nu mult timp după ce a devenit publică decizia ei, un prieten de familie a afirmat că "Steven și Kate, care sunt considerați cei mai devotați părinți din lume și își iubesc copiii peste măsură, au fost întotdeauna alături de Mikaela și au încercat să o înțeleagă. Cu toate acestea, se pare că au o anumită stânjeneală față de faptul că ea a recunoscut brusc și public că s-a implicat în industria pentru adulți."

Sursa a adăugat: "Nimic nu poate afecta reputația ireproșabilă a lui Steven Spielberg și nici pe cea a lui Kate, dar sunt îngrijorați de felul în care această situație îi afectează pe ceilalți copii ai lor, pe care încearcă să-i sprijine, dar care sunt și ei stânjeniți. Aceasta cu siguranță nu a fost educația pe care au oferit-o."

În ceea ce privește Mikaela, ea susține că părinții ei "se așteptau" ca ea să exploreze "o formă de artă tabu".

Ea a afirmat pentru The Sun: "Părinții mei, în ciuda a ceea ce s-a scris, nu se simt jenați. De fapt, ei s-au așteptat să urmez o carieră într-o formă de artă tabu sau în arta de tip 'outsider', pentru că au știut întotdeauna că am o latură neobișnuită."

Logodnic cu 27 de ani mai batrân

Cariera aleasă de Mikaela nu a fost singurul lucru care a dus la critici ci și idila la diferență de vârstă cu logodnicul ei, Chuck Pankow, în vârstă de 54 de ani. Mikaela are 27 de ani, iar Chuck este cu 27 de ani mai în vârstă decât ea.

A existat și un incident în care a fost implicat Chuck și Mikaela, care a fost arestată în februarie 2020, când avea 23 de ani. Vedeta a fost internată în Centrul de Detenție Hill din Nashville, Tennessee, pentru o infracțiune minoră de violență domestică, împotriva logodnicului ei.

Vedetei i s-a plătit o cauțiune de 1.000 de dolari și a fost eliberată după o reținere de 12 ore în spatele gratiilor.

Acuzarea a susținut că se afla într-un bar cu Chuck, când cei doi s-au certat, iar Mikaela ar fi început să arunce cu obiecte în el - dintre care unul l-a tăiat la mână.

Dosarul a fost închis în septembrie 2020, după ce Mikaela a finalizat ședințele de consiliere impuse de instanță.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience