Fiica lui Michael Jackson a devenit o femeie superbă

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Social
Fiica lui Michael Jackson a devenit o femeie superbă / Facebook
Fiica lui Michael Jackson a devenit o femeie superbă / Facebook

Lansarea documentarului despre viața actriței Pamela Anderson, care s-a desfășurat luni, în Los Angeles, Statele Unite ale Americii, a reunit numeroase vedete de la Hollywood, iar printre cei prezenți a fost și Paris, fiica lui Michael Jackson, care n-a trecut neobservată.

Îmbrăcată într-o rochie midi, din satin, cu spatele gol. Creația vestimentară aleasă de cântăreață a impresionat prin șlițul lateral foarte adânc, dar și prin decolteul discret, astfel că Paris Jackson, în vârstă de 24 de ani, a atras privirile celor din jur.

Ea și-a completat ținuta cu niște sandale cu tocuri foarte înalte, în aceeași culoare cu rochia, iar părul și l-a prins la spate, într-un coc lejer, însă și-a lăsat câteva șuvițe să-i cadă neglijent în partea din față.

Paris Jackson a vorbit despre cum a ajutat-o terapia în lupta cu depresia

Paris Jackson s-a luptat în trecut cu depresia și dependența de alcool și substanțe interzise, care au făcut-o să uite cine este și să devină o persoană nefericită. În urmă cu doi ani, tânără cântăreață și-a dat seama că nu se află deloc într-un moment din viața ei care să-i aducă fericire, astfel că a început o călătorie spre cunoaștere, mergând frecvent la terapie. 

În cadrul interviului, aceasta a dezvăluit cum au ajutat-o orele petrecute în cabinetul unui psiholog specializat să treacă peste dependențele ei și să lupte împotriva depresiei și a tentativelor de suicid. După despărțirea din 2020 de fostul ei coleg de trupă, Gabriel Glenn, care a făcut-o pe Paris să treacă prin „cea mai întunecată perioadă din viața ei”, aceasta recunoaște că acum „este mai fericită ca niciodată și mai sănătoasă ca oricând”. 

„Când mă privesc în oglindă, nu mai urăsc ceea ce văd. Încerc să mă tratez cu amabilitate. Am niște zile mai proaste, când nu sunt atât de amabilă cu mine pe cât mi-aș dori. Dar încerc să progresez zilnic”, a declarat Paris. 

Mai mult, fiica lui Michael Jackson a făcut mai multe schimbări în stilul său de viață care au ajutat-o să devină o versiune mai bună a sa. Aceasta a spus că a renunțat la „viața de noapte” și a început să aibă hobby-uri noi, cum ar fi alpinismul și antrenamentele în sala de fitness. De asemenea, ea a renunțat la fumat și are grijă să se înconjoare de oameni care o fac fericită.

Paris se pregătește pentru o toamnă plină de proiecte. Ea își va lansa următorul single „Just You” și va pleca în turneu cu trupa „The Revivalists”. „În acest moment îmi place foarte mult ceea ce fac. Am început să mă distrez cântând și să nu mai încerc să fiu cea mai bună”, a declarat artista. 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by ???????? (@parisjackson)

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel