Fiica lui Kurt Cobain s-a căsătorit cu fiul lui Tony Hawk

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fiica lui Kurt Cobain s-a căsătorit cu fiul lui Tony Hawk/ Instagram
Fiica lui Kurt Cobain s-a căsătorit cu fiul lui Tony Hawk/ Instagram

Fiica regretatului solist de la Nirvana, Frances Bean Cobain, a celebrat căsătoria cu skateboarderul profesionist Riley Hawk, fiul lui Tony Hawk, într-o ceremonie care a avut loc la începutul acestei luni în Los Angeles. Michael Stipe, solistul de la R.E.M., a oficiat ceremonia în calitate de naș al lui Frances.

Conform TMZ, perechea a obținut certificatul de căsătorie cu o lună înainte de nuntă, în comitatul San Diego. 

Fiica lui Courtney Love a dezvăluit public relația ei cu skateboarderul profesionist în vârstă de 30 de ani anul trecut. După o pauză de un an de pe platformele de socializare, Frances a revenit pe Instagram în ianuarie 2022 și a împărtășit un album de imagini cu momente care, potrivit ei, i-au adus "o mare bucurie", incluzând în acestea fotografii cu Riley.

„Mi-am luat o pauză de un an de la Instagram, ceea ce a fost excepțional pentru sănătatea mea mintală, emoțională și spirituală”, a scris Frances. „2021 m-a adus mai mult în momentul prezent decât am fost vreodată, iar pentru asta sunt profund recunoscătoare. Am vrut să împărtășesc cu voi câteva momente de anul trecut, care mi-au adus o mare bucurie”.

Acesta nu reprezintă primul mariaj al lui Frances. În 2014, s-a căsătorit cu Isaiah Silva, dar căsnicia lor a durat doar 21 de luni. În 2016, ea a depus actele pentru divorț, argumentând că există diferențe ireconciliabile. Conform documentelor obținute de revista People în acel moment, Frances a susținut în instanță că Silva nu ar trebui să primească niciun fel de avere din moștenirea tatălui ei, evaluată la 450 de milioane de dolari.

Cei doi au ajuns să se lupte pentru chitara emblematică a lui Kurt Cobain, pe care Frances a pierdut-o ulterior în favoarea lui Silva prin acordul de divorț.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel