Fiica lui Kim Jong Un apare public din nou, alimentând speculațiile cu privire la o succesiune a puterii în Coreea de Nord

Autorul articolului: Alexandru Negrici |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Fiica liderului nord-coreean Kim Jong Un și-a făcut din nou apariția, de data aceasta cu și mai multe titluri onorifice drept „cel mai iubit” sau „prețios” copil al tatălui ei. Are doar 10 ani, dar fotografiile ei noi, îndrăznețe, adâncesc zvonurile că aceasta va fi pregătită ca succesoare.

 

Fiica lui Kim Jong Un, despre care se crede că este al doilea copil al lui acestuia, pe nume Ju Ae, are aproximativ 9 sau 10 ani și a fost dezvăluită public pentru prima dată weekendul trecut, în fotografii din mass-media de stat care o arătau observând lansarea rachetei balistice intercontinentale din Nord, în ziua precedentă împreună cu părinții ei și alți demnitari, notează PBS.

Aceasta purta o haină umflată albă și pantofi roșii a fost arătată mergând ținându-se de mână cu Kim, pe lângă o rachetă uriașă încărcată într-un camion de lansare.

Duminică, agenția oficială de știri din Coreea de Nord a menționat-o pentru a doua oară, spunând că ea și Kim au făcut fotografii de grup cu oameni de știință și mai mulți oficiali comuniști, în ceea ce a numit lansarea de probă a ICBM Hwasong-17.

KCNA a descris-o drept „cel mai iubit” sau „prețios” copil al lui Kim, un titlu mai onorific decât descrierea ei anterioară care o portretiza ca fiind „copilul iubit”. Fotografiile publicate în presa de stat au arătat-o ​​pe fiică într-o haină lungă, neagră, ținând brațul tatălui ei, în timp ce cei doi pozau pentru presa de stat. Mama ei, Ri Sol Ju, nu era vizibilă în niciuna dintre fotografiile de duminică. Fata dictatorului a avut o apariție mai matură decât în ​​dezvelirea ei de acum o săptămână.

Unele fotografii i-au arătat pe cei doi stând în mijlocul unui șir de soldați în uniformă, înaintea unei rachete masive deasupra unui camion de lansare. Altele au arătat-o ​​pe fiica lui Kim batând din palme, schimbând strângeri de mână cu un soldat sau vorbind cu tatăl ei, în timp ce oamenii aplaudau în fundal.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel