Fiica lui Dmitri Peskov este împotriva invaziei Ucrainei

Georgel Simionică |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Dmitri Peskov este un servant devotat lui Vladimir Putin
Dmitri Peskov este un servant devotat lui Vladimir Putin

Elizaveta Dmitrievna, fiica lui Dmitri Peskov, devotatul purtător de cuvânt al lui Vladimir Putin, a postat pe Instagram un mesaj împotriva războiului.

Elisaveta Peskova a postat vineri un slogan anti-război în Instagram Live-ul său, potrivit mai multor relatări citate de Business Insider.

Elizaveta Peskova, în vârstă de 24 de ani, a postat "nu războiului", pe un fundal negru, pe Instagram, potrivit unei capturi de ecran transmise pe Twitter de postul rusesc TV Rain.

Acest slogan este principala scandare folosită de protestatarii ruși pentru a se opune invaziei din Ucraina.

Francis Scarr, un reporter BBC, a remarcat, de asemenea, postarea Peskovei într-un tweet. La scurt timp după ce Scarr a postat captura de ecran, reporterul Mary Ilyushina de la Washington Post a declarat că aceasta a fost retrasă.

Publicația Business Insider nu a mai reușit să găsească postarea

Dmitri Peskov se numără printre cele mai vizibile persoane din orbita lui Putin și a apărat cu fermitate decizia de joi de a invada Ucraina.

Peskov a vorbit vineri cu optimism despre "măsuri de represalii" din partea Rusiei ca reacție la sancțiunile impuse recent de Occident, potrivit agenției de stat TASS.

Peskova nu a răspuns la solicitarea Insider de a comenta mesajul semnalat pe contul său de Instagram.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel