Fiica lui Bruce Willis în vârstă de 9 ani are grijă de actor în această perioadă grea

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fiica lui Bruce Willis în vârstă de 9 ani are grijă de actor în această perioadă grea
Fiica lui Bruce Willis în vârstă de 9 ani are grijă de actor în această perioadă grea

De curând, marele actor de la Hollywood, Bruce Willis a fost diagnosticat cu o boală cumplită, respectiv cu demență frontotemporală. Iată ce mărturisire emoționantă a făcut nevasta acestuia.

Recent, Bruce Willis a fost diagnosticat cu o boală devastatoare, respectiv cu demență frontotemporală. Aceasta este o afecțiune degenerativă, care poate afecta în mod semnificativ calitatea vieții. Tocmai din acest motiv, actorul a renunțat la cariera sa din Hollywood. În primă fază, actorul de 68 de ani fusese diagnosticat cu afazie, dar după mai multe analize și cercetări, medicii au ajuns la altă concluzie.

Soția marelui actor a împărtășit cu comunitatea sa de pe rețelele de socializare o poveste de-a drepul cutremurătoare. Emma Heming Willis a dezvăluit în ce fel are fiica lor, Evelyn, își îngrijește tatăl pentre a-l ajuta să treacă mai ușor peste această perioadă.

„Trebuie să vă spun această poveste și voi încerca să o fac fără să plâng”, a început aceasta povestea cutremurătoare.

Emma Heming Willis a mărturisit că de fiecare dată când are timp liber, Evelyn caută în mod constant „fapte amuzante despre demență”, iar în căutările ei fetița de doar 9 ani a aflat că persoanele care suferă de această boală se pot deshidrata.

„Acum, treaba asta nu este amuzantă, dar oarecum este. Așa că i-am spus: Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tati are o sticlă de apă în mână. Îți mulțumesc că m-ai anunțat. Dar faptul că ești curioasă și că te informezi despre boala tatălui tău este cel mai iubitor și plin de compasiune lucru pe care îl poți face”, a explicat soția lui Bruce Willis.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel