Fiica cea mică a lui Bruce Willis dă vești despre starea actuală a tatălui său

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Bruce Willis / Sursa: flickr.com
Bruce Willis / Sursa: flickr.com

Deși după primele semne de boală, apropiații lui Bruce Willis au intuit că ar fi vorba de ceva nu atât de sever precum demența, manifestările acestei afecțiuni își fac din ce în ce mai simțită prezența asupra starului de la Hollywood.

Săptămâna trecută, ziarul american Closer Weekly, care a avut acces la o sursă apropiată familiei, a relatat că memoria actorului de 68 de ani se degradează cu pași repezi și că actorul nu a recunoscut-o pe Demi Moore, cea care i-a fost soție timp de 10 ani, scrie elpais.com.

Fiica sa cea mică, Tallulah a dat detalii recent despre starea tatălui său în cadrul unui show televizat, "El este același și, în acest sens, am învățat că este tot ce pot cere", a recunoscut ea. "Simt afecțiune când sunt cu el, este tatăl meu și mă iubește, ceea ce este cu adevărat special", a adăugat ea în fața camerelor de filmat pentru prima dată.

Totuși, în ciuda progresului bolii, sursa a afirmat că actorul încă își recunoaște actuala soție, modelul Emma Heming, și pe fiicele lui.

Întreaga familie, inclusiv fosta sa soție, a fost deschisă cu privire la starea de sănătate a actorului.

Într-un interviu din septembrie, actuala soție a actorului a declarat că "este dificil de știut" dacă acesta este conștient de demența sa. "Este o boală dificilă pentru persoana diagnosticată și este dificilă și pentru familie. Când se spune că este o boală de familie, chiar este", a spus aceasta.

O altă actualizare despre starea lui a venit în urmă cu trei săptămâni de la Glenn Gordon Caron, regizor, scenarist și prieten apropiat al actorului. "Starea lui s-a înrăutățit până în punctul în care nu mai este capabil să comunice verbal, dar este același Bruce", a declarat acesta pentru New York Post. "Senzația mea este că în primele trei minute știe cine sunt. Când ești cu el, știi că este Bruce și ești recunoscător că este acolo... dar bucuria de a trăi a dispărut", a deplâns el situația în care se află Bruce Willis.

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by tallulah (@buuski)


Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel