Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, Vivienne, a renunțat la numele tatălui de familie

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, Vivienne, a renunțat la numele tatălui de familie / flickr, DoD News
Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, Vivienne, a renunțat la numele tatălui de familie / flickr, DoD News

Fiica Angelinei Jolie și a lui Brad Pitt, Vivienne, pare să fi renunțat la "Pitt" din numele de familie.

În afișul pentru noul musical "The Outsiders", pe care Vivienne a ajutat-o pe mama Jolie, în vârstă de 48 de ani, să-l producă, fetița de 15 ani apare ca "Vivienne Jolie" în loc de "Vivienne Jolie-Pitt", conform confirmării PEOPLE.

Nu este clar imediat dacă Vivienne și-a schimbat numele în mod legal.

Reprezentanții atât ai lui Jolie, cât și ai lui Pitt nu au putut fi contactați pentru comentarii.

Vivienne nu este primul dintre cei șase copii ai lui Jolie și Pitt care își schimbă numele în ultimii ani.

În noiembrie anul trecut, în timp ce se alătura capitolului Mu Pi al frăției Alpha Kappa Alpha de la universitatea sa, Spelman College, fiica cea mare a fostului cuplu, Zahara, s-a prezentat ca "Zahara Marley Jolie", conform unui videoclip distribuit de Essence.

Atât schimbarea aparentă a numelui lui Vivienne, cât și a lui Zahara, vine după ani de zile în care au existat tensiuni în relația lui Pitt cu copiii săi, începând din momentul în care Jolie a depus prima cerere de divorț și de custodie fizică exclusivă a copiilor lor - Vivienne, Zahara, Knox, Maddox, Pax și Shiloh - în 2016.

În august 2022, o sursă apropiată lui Pitt a declarat pentru PEOPLE că actorul, în vârstă de 60 de ani, spera să ajungă în curând într-un loc mai bun cu copiii săi, în ciuda bătăliei continue pentru custodia lor dintre foștii soți. Aceștia au explicat că "a fost o situație tristă de ani de zile".

"De când Angelina a intentat divorțul, Brad s-a concentrat pe stabilirea celei mai bune relații posibile cu copiii săi", a spus sursa. "A fost foarte dificil pentru el. De multe ori, au existat perioade lungi de timp în care nu i-a văzut deloc pe copii."

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel