Fenomen meteo bizar în lume. Cu ce a plouat

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Lifestyle
Fenomen meteo bizar în lume. Cu ce a plouat / Photo by Ave Calvar Martinez
Fenomen meteo bizar în lume. Cu ce a plouat / Photo by Ave Calvar Martinez

Locuitorii unei comunități izolate din Outback au fost lăsați să se minuneze în timp ce peștii au "plouat din cer" într-un eveniment meteorologic surprinzător, dar nu nemaiauzit.

Localnicii din Lajamanu, o comunitate situată la 560 de kilometri sud-vest de Katherine, la marginea nordică a deșertului Tanami, au declarat că au fost uimiți să vadă peștii căzând în timpul ploilor abundente.

"Am văzut o furtună mare care se îndrepta spre comunitatea mea și am crezut că este doar ploaie", a declarat Andrew Johnson Japanangka, localnic din Lajamanu și consilier pentru Deșertul Central.

Nu este pentru prima dată când acest fenomen meteo ciudat se abate asupra comunității. Același fenomen a avut loc în Lajamanu în 2010, fiind semnalat și în 2004 și încă din 1974.

Experții în meteorologie consideră că astfel de incidente pot fi cauzate de curenți ascendenți puternici, precum tornadele, care aspiră apa și peștii din râuri și îi aruncă la sute de kilometri distanță.

2. -imagine fara descriere- (peste_02473400.jpg)

Pești erau încă vii când au căzut

Dl Japanangka a spus că peștii, care erau cel puțin "de mărimea a două degete", erau încă vii când au căzut.

"Unii încă mai zăbovesc în comunitate, într-o baltă de apă", a spus el.

Deși nu este prima dată când a fost martor la acest fenomen, domnul Japanangka a spus că nu a încetat niciodată să îl uimească.

"Am văzut unele în cădere liberă până la pământ. Și altele căzând pe acoperiș. A fost cel mai uimitor lucru pe care l-am văzut vreodată.Cred că este o binecuvântare de la Domnul", a spus acesta.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel