Femeie accidentată mortal de un autoturism pe DN 67 B

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Social
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels
Fotografie creată de Pavel Danilyuk, de la Pexels

O femeie de 46 de ani, care s-ar fi angajat în traversarea drumului, a fost acroşată şi accidentată mortal luni seara de un autoturism pe DN 67 B, pe raza localităţii Poiana Lacului.

Din verificările preliminare efectuate de poliţiştii Serviciului Rutier Argeş, s-a stabilit că, în împrejurări ce urmează să fie stabilite din cercetări, o femeie de 46 de ani, din Vedea, care s-ar fi angajat în traversarea drumului, a fost acroşată şi accidentată de un autoturism, condus, din direcţia Piteşti către Drăgăşani, de un bărbat de 67 de ani, din Piteşti, care se deplasa pe DN 67B, pe raza localităţii Poiana Lacului, precizează IPJ Argeş, scrie Agerpres. 

Victima a fost preluată în stare gravă de către un echipaj medical, ulterior decedând la spital. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, rezultând că nu a consumat alcool.

În cauză va fi întocmit dosar penal conform art. 192 din Codul penal, iar cercetările continuă pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care evenimentul rutier s-a petrecut. 

CITEȘTE ȘI: Dâmboviţa: Doi bărbaţi, reţinuţi după ce au bătut un tânăr, pe un câmp de lângă Găeşti

Doi bărbaţi au fost reţinuţi de poliţişti pentru 24 de ore după ce au bătut un tânăr, pe un câmp de lângă Găeşti, informează, luni, IPJ Dâmboviţa, mai scrie Agerpres. 

"Poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale au reţinut, pentru de 24 de ore, pe bază de ordonanţă, doi bărbaţi, în vârstă de 20 şi 44 de ani, bănuiţi de comiterea infracţiunii de lovire sau alte violenţe. În urma cercetărilor efectuate, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, s-a stabilit faptul că, la data de 23 noiembrie a.c., bănuiţii, în timp ce se aflau în extravilanul oraşului Găeşti, ar fi agresat fizic un bărbat, de 21 de ani", precizează IPJ Dâmboviţa.

Conform unor surse judiciare, între cei trei exista un conflict mai vechi.

Marţi, cei doi agresori vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Găeşti, pentru dispunerea unor măsuri preventive.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel