Feli lansează "Flori de argint". Piesa este despre ”o altă latură a femeii Felicia”. Ascultă AICI

Autorul articolului: Ciprian Dumitrache |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Feli a lansat o nouă melodie.

Cântăreaţa Feli a lansat, joi, melodia "Flori de argint", o piesă inspirată din şlagărele româneşti, prima piesă de pe noul album, cel de-al treilea din carieră.

"Tot din dragostea pentru pământul meu, am simţit să scriu şi să cânt un album care să aibă influenţe de şlagăr. Inspirată de Angela Similea, Margareta Pâslaru şi alte femei - comori muzicale ale ţării mele, încep acest drum cu 'Flori de argint', care scoate în faţa voastră, şi chiar şi în faţa mea, o altă latură a femeii Felicia, o nouă latură a artistei Feli. Poate mai matură sau poate altfel, vă las pe voi să o definiţi", a mărturisit Feli despre schimbarea de stil surprinsă odată cu lansarea primei piese de pe noul album.



Cu "Flori de argint", Feli marchează şi o premieră în muzica sa de până acum, fiind prima piesă care nu poartă şi amprenta sa de compozitor, ci doar amprenta sufletească şi interpretarea unică, informează un comunicat Hahaha Production.

"Melodia şi versurile sunt în totalitate scrise de colegi-artişti de la HaHaHa Production, artişti pe care îi auziţi cântându-şi arta şi în online. Vlad Flueraru, IOVA şi Angus au compus una din piesele din topul vieţii mele muzicale, iar producţia poartă ştampila HaHaHa Production, fiind creată de Fenom (Florin Boka) şi Lucian Nagy", a precizat Feli.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel