Numeroase monede de ciocolată au fost aruncate în teren la meciul FC Koln - Borussia Dortmund / Motivul - Foto

radiodcnews Team |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Sport
Sursa foto: pexels.com
Sursa foto: pexels.com

Meciul dintre echipele FC Koln şi Borussia Dortmund, din cadrul etapei a 18-a a campionatului de fotbal al Germaniei, a fos întrerupt, sâmbătă, timp de opt minute ca urmare a protestelor suporterilor ultras ai celor două formaţii împotriva proiectului, validat de Ligă, pentru venirea unui nou investitor, transmite AFP.

În minutul 12, când Borussia deschidea scorul prin olandezul Donyell Malen, repunerea mingii în joc a fost întârziată multe minute pentru a se curăţa terenul de joc de numeroase monede de ciocolată aruncate mai întâi de ultraşii lui Koln, iar apoi de cei ai lui Dortmund. Sloganuri ostile Ligii germane de fotbal (DFL) au fost scandate apoi, iar jocul s-a reluat în min.20.

Şi pe alte terenuri din Bundesliga au avut loc acţiuni similare, meciul Heidenheim-Wolfsburg fiind întrerupt 12 minute. De la mijlocul lunii decembrie, fanii din Germania protestează împotriva unui proiect, aprobat de adunarea generală a DFL, care prevede intrarea unui investitor în fotbalul profesionist german.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel