Fațete dentare ieftine în Turcia? Medic dentist: Vi se șlefuiesc dinții foarte agresiv, vi se pilesc atât de mult, vă distrug dinții

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Medicul dentist Alin Gabor explică pe TikTok de ce sunt ieftine fațetele dentare în Turcia.

„În Turcia vi se promit fațete, dar vi se șlefuiesc dinții foarte agresiv, vi se pilesc atât de mult, încât, vă distrug dinții, vă măcelăresc dinții, pentru a vă pune niște coroane, făcute foarte rapid, în câteva zile. De aceea sunt foarte ieftine, pentru că se folosește un zirconiu frezat la calculator, făcut în 2-3 zile. Nu există așa ceva în medicină.”

Medicul dentist spune că în România, prețurile sunt mai mari: „ La noi, tratamentele costă pentru că vă păstrăm peste 95% din substanța dentară a dumneavoastră. Șlefuim minim invaziv, 0,3 mm. Aici există o șlefuire de fațete și o singură coroană, care este total diferit de ceea ce ați văzut în pozele din Turcia. Noi păstrăm dinții dumneavoastră sănătoși dedesubt și folosim o ceramică de înaltă calitate, care durează aproape 2 săptămâni să o facă laboratorul. Asta face diferența între prețuri.”

Nici comentariile nu au întârziat să apară:

„În sfârșit spune cineva adevărul. Respect!”

„Fiecare merge unde vrea, dar evident calitatea e în funcție de preț.”

„Eu am așteptat în Turcia 2 săpămâni să îmi fie gata coroanele, acum depinde la ce clinică mergi! La mine nu a fost așa ieftin.”, au spus internauții.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel