A intrat la apă: S-a crezut mai deștept ca ceilalți și a intrat pe plajă cu un Mercedes

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Ofițerii au întâlnit un vehicul blocat în timp ce patrulau pe plaja de nisip din Santa Pola. Au dat o amendă de 751 de euro.

Șoferul unui Mercedes Clasa E s-a gândit că i-ar fi de folos să scoată barca din mare, intrând  cu mașina pe plajă.

Din păcate pentru acesta, planul nu a funcționat și a rămas blocat pe plajă. La scurt timp după aceea, poliția a sosit și i-a aplicat o amendă pentru comportament ilegal pe plajă.

Fotografia cu Mercedesul alb eșuat a fost distribuită pe Facebook de Departamentul de Poliție din Santa Pola. Ofițerii au găsit vehiculul blocat în nisip în timp ce patrulau pe plaja de nisip din Santa Pola și i-au dat o amendă proprietarului de 751 de euro.

Captură de ecran Facebook

Mașina este un Mercedes Clasa E pre-facelift, model care a fost produs între 2016 și 2020. După aspectul barei de protecție, bănuim că este o variantă diesel standard, cu tracțiune spate, deși nu este exclusă varianta că ar putea avea un sistem de tracțiune integrală 4MATIC.

Oricum ar fi, conducerea unei limuzine pe malul mării, cu anvelope de șosea, nu este niciodată o idee prea bună. Nisipul umed și algele marine nu sunt o combinație devastatoare atunci când vine vorba de tracțiune.

Probabil că șoferul Mercedes va folosi rampa corespunzătoare pentru a urca pe barca data viitoare, deși chiar asta ar fi putut fi cauza întregii situații neplăcute: lipsa unui număr suficient de rampe, care să deservească litoralul spaniol.

La postarea poliției pe Facebook, un comentator s-a plâns că pe toată coasta mediteraneană există doar câteva rampe accesibile publicului, iar unele dintre ele sunt într-o stare foarte proastă. Totuși, nici asta nu sună ca o scuză bună pentru șoferul care s-a crezut mai deștept decât restul.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel