Fanii Taylor Swift, întâmpinaţi la Londra cu o hartă a metroului redesenată în onoarea cântăreţei

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Sursa: captură Youtube Taylor Swift
Sursa: captură Youtube Taylor Swift

Fanii Taylor Swift au fost întâmpinaţi vineri la Londra cu o hartă a metroului londonez redesenată în onoarea cântăreţei, capitala britanică sperând ca spectacolele din turneul ''Eras'' să genereze 300 de milioane de lire sterline (379 de milioane de dolari) pentru economia metropolei, informează Reuters.

Swift urmează să susţină opt spectacole pe stadionul Wembley din Londra, primul fiind programat vineri, şi care vor atrage în total 700.000 de fani, a precizat într-un comunicat municipalitatea.

Pe lângă sumele cheltuite pe bilete şi călătorii, fanii lui Taylor Swift, cunoscuţi sub denumirea Swifties, cheltuie sume importante pe ţinute strălucitoare, în ton cu diferitele etape muzicale din discografia cântăreţei în vârstă de 34 de ani.

Turneu artistei a contribuit la economiile locale însă de la lansarea sa în Statele Unite anul trecut, deşi, potrivit economiştilor, turneele muzicale sau evenimentele sportive nu oferă mai mult decât un mic impus economiei unei ţări.

Transport for London, agenţia care administrează reţeaua de transport din capitala britanică, a publicat o versiune specială a hărţii metroului londonez pentru a marca ocazia.

Versiunea Taylor a hărţii, o referire la decizia artistei de a reînregistra o parte din melodii după ce a pierdut drepturile asupra muzicii sale, a înlocuit numele staţiilor cu titluri ale pieselor cântăreţei, astfel încât 'Westminster' a devenit 'Gorgeous', iar 'Piccadilly Circus' a devenit 'Wildest Dreams'.

Vedeta a petrecut mai mult timp în Londra în trecut, pe vremea când era într-o relaţie cu actorul britanic Joe Alwyn, şi chiar a menţionat mai multe destinaţii populare din Londra în cântecele ei.

Primarul Londrei, Sadiq Khan, a publicat pe reţeaua X o fotografie în care apare în faţa stadionului Wembley, unde a dezvelit un mural cu chipul lui Taylor Swift, care pune în evidenţă ochii albaştri şi emblematicul ruj roşu pe care îl poartă artista.

Până şi familia regală a publicat pe reţelele de socializare un video cu tradiţionala ceremonie Changing of the Guard de la Palatul Buckingham, în care fanfara interpretează una din melodiile artistei.

Biroul lui Sadiq Khan a spus că concertele vor genera 300 de milioane de lire sterline pentru economia Londrei - o estimare bazată pe cheltuielile medii ale unui turist şi care pleca de la premisa că niciunul din spectatori nu este din capitală. 

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel