Fanii Madonnei, șocați de cele mai recente fotografii ale artistei

radiodcnews Team |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Fanii Madonnei au intrat din nou pe rețelele de socializare pentru a-și face cunoscute părerile despre aspectul ei - despre care  speculează că este cauzată de o operație estetică excesivă (și poate chiar a folosirii excesive a filtrelor).

Pe 6 și 13 aprilie, Regina muzicii pop, în vârstă de 64 de ani, a partajat câteva videoclipuri cu cei 18,9 milioane de urmăritori ai săi de pe Instagram pentru a-și promova foarte anticipatul turneu The Celebration Tour, care celebrează aniversarea a 40 de ani de carieră și, deși mulți fani au comentat despre entuziasmul lor de a o vedea din nou pe celebra cântăreață în turneu, mulți, mulți alții nu au putut trece peste aspectul ei, pe care un fan l-a numit "înfricoșător" și mulți alții l-au considerat pur și simplu de nerecunoscut.

Fanii critică apariția Madonnei pe Instagram

Videoclipul din 6 aprilie arată imagini din culisele videoclipului "Back That Up To The Beat" - în care încă poartă părul lung, roșu și creț, o altă tema care a divizat fanii în secțiunea de comentarii. Comentând videoclipul, un fan a spus: "Mi-aș dori să revină la vechea ei față", în timp ce un alt fan a întrebat: "Ce s-a întâmplat cu fața ei?", adăugând: "Este atât de diferită, arată înfricoșător".

"Este legitim, nici măcar nu mai este fața ei", a comentat un alt fan. "Cine este aceasta?", a întrebat un alt fan, în timp ce altul a întrebat: "Ce s-a întâmplat cu Madonna?". "Unde este Madonna? A fost răpită. Asta nu e Madonna pentru mine", a scris un alt fan dezamăgit.

Comentariile despre înfățișarea ei au continuat și în videoclipul din 13 aprilie, care era o compilație de imagini recente cu ea în concert. "Primul lucru pe care trebuie să îl facă este să își aranjeze fața", a scris cineva în secțiunea de comentarii. "Ea nu își învață niciodată lecția! Continuă să folosească filtre pentru a arăta ca la 30 de ani, apoi este văzută în public și numește lumea "ageist"", a glumit altcineva. "Madonna a ruinat-o pe Madonna", a comentat un alt fan, în timp ce altcineva a spus pur și simplu: "Asta nu poate fi Madonna".

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel