Fanii lui Billie Eilish, șocați de noul tatuaj: Un portal Stranger Things?

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri

Billie Eilish a surprins comunitatea de fani miercuri, postând o imagine pe Instagram cu noul său tatuaj imens situat pe spate.

Tânăra de 21 de ani, care a fost recent invitată la emisiunea lui Jimmy Kimmel Live!, a reușit să irite rapid unii dintre cei 110 milioane de urmăritori ai săi. În imagine, vedeta, laureată cu premiul Grammy, apare întinsă pe burtă, cu spatele complet dezgolit. Tatuajul se întinde de la ceafă până dincolo de partea de jos a spatelui.

2. -imagine fara descriere- (whatsapp-image-2023-10-20-at-10-27-36_f9f853a0_79449000.jpg)

Un fan a comentat despre această ”artă corporală”: "Urăsc să fiu așa, dar... ce este? ce ar trebui să văd?".

”Am crezut că acesta este un portal Stranger Things”, a scris un altul, potrivit Daily Mail.

Un alt utilizator a întrebat: ”De ce este atât de haotic?”, în timp ce un altul a pus întrebarea: ”S-a folosit un cuțit pentru desen?”.

Alții s-au întrebat curioși: "De ce este atât de murdar?" și "Este tatuajul final?".

Un utilizator de pe aplicația de socializare X a reflectat: ”Se pare că un copil s-a jucat cu cerneala de pe spatele ei”.

O altă persoană a descris tatuajul ca fiind ”eu desenând niște linii pe biroul meu din gimnaziu, când mă plictisesc”.

Altul a avut aceeași idee, comentând: ”Seamănă cu modul în care îmi testez dacă pixul meu funcționează sau nu pe spatele caietului meu”.

Semnele de-a lungul coloanei vertebrale a lui Billie Eilish erau roșiatice în fotografie, ceea ce înseamnă că tatuajul era proaspăt în momentul în care a fost făcută fotografia.

Cu toate acestea, nu este clar dacă Billie le-a arătat fanilor o fotografie veche sau dacă ședința de tatuaj este recentă.

Articole similareCele mai noi articoleTrend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel