Fanii, îngrijorați de Britney Spears: „De ce a postat aceste 12 poze cu aceleași nud?”

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Lifestyle

Vedeta a postat noi fotografii din Mexic.

Britney Spears (40 de ani) este din nou complet goală pe Instagram. 

De când a reușit să spargă tutela tatălui ei, convingând instanța că își poate gestiona viața singură, cântăreața ne arată din când în când că se bucură de libertate deplină.

De data aceasta, Britney a postat o serie de fotografii nud, realizate în excursia de anul trecut din Mexic, înainte de a rămâne însărcinată cu logodnicul Sam Asghari.

„Iată fotografii noi din Mexic”, a scris Spears, „înainte să rămân însărcinată. Și nu știu cum se face că arăt mereu cu zece ani mai tânără în vacanță?

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Britney Spears (@britneyspears)

Spears a publicat aceeași fotografie cu ea complet goală la duș, dar cu șase filtre diferite. În total, ea a repetat aceeași fotografie de 12 ori în mai multe postări. Și-a acoperit sânii goi cu mâinile și alte locuri strategice cu emoji-uri în formă de inimioare.

Încă de săptămâna trecută, cântăreața a postat fotografii nud, împreună cu câinele ei Sawyer, iar între timp se pregătește pentru a treia naștere și de nunta cu Asghari.

Britney are doi copii, fiii Sean Preston (16) și Jayden James (15), dintr-o căsătorie anterioară cu Kevin Federline.

Desigur, noul set de fotografii nud nu a trecut fără a isca multe controverse. O parte dintre cei 41 de milioane de fani ai săi sunt îngrijorați că sănătatea ei mintală ar fi putut fi afectată.

Spears a spus la sfârșitul lunii aprilie că va lua o pauză de la rețelele de socializare, dar acea pauză a durat doar o zi.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel