Fanii BTS se bucură de melodii noi: RM lansează albumul solo „Right Place, Wrong Person”

Autorul articolului: Andreea Deaconescu |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Social
Sursa: BTS, Facebook
Sursa: BTS, Facebook

RM, membrul trupei BTS, își consolidează cariera solo cu lansarea celui de-al doilea album, „Right Place, Wrong Person”. Proiectul discografic a ajuns pe piață vineri, 24 mai, oferind fanilor 11 piese noi.

Albumul, care începe cu single-ul „Come Back to Me”, include și piese alternative precum „Nuts”, „Groin”, „Heaven”, „LOST!” și altele. Conform unui comunicat BigHit, „Right Place, Wrong Person” reprezintă o „prezentare brută și sinceră a sensibilității, esteticii și convingerilor distinctive ale lui RM”. Acesta vine pe urmele albumului de debut solo al artistului sud-coreean, „Indigo”, lansat în 2022 și care a atins locul 3 în topul Billboard 200.

În perioada premergătoare lansării albumului, RM a dezvăluit câteva fotografii concept pentru a crește entuziasmul fanilor. Un alt comunicat oficial menționează că imaginile au avut ca scop să-l prezinte pe Kim Namjoon (numele real al lui RM) ca pe „o persoană obișnuită, în ipostaze cotidiene recognoscibile, bucurându-se de momente de libertate - o ruptură de la imaginea glamuroasă pe care o are pe scenă”.

Fotografiile reflectă direct materialul de pe „Right Place, Wrong Person”, care surprinde sentimentele cântărețului și dansatorului de a fi „un outsider care nu se încadrează”, așa cum a fost menționat în anunțul albumului de pe Weverse, din luna aprilie.

RM și colegii săi din BTS, Jin, SUGA, J-Hope, Jimin, V și Jung Kook, își satisfac în prezent stagiul militar obligatoriu în Coreea de Sud. Acesta presupune o perioadă de 18 luni pentru toți bărbații apți fizic până la împlinirea vârstei de 28 de ani. Câțiva dintre membrii formației și-au continuat activitatea artistică și prin intermediul unor proiecte solo în timpul stagiului militar, iar trupa are în plan să se reunească pentru melodii în 2025.

Puteți asculta o piesă din noul album al lui RM mai jos.

Youtube video image

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel