Fanii Blink-182 sunt nemulțumiți de oferta de meet-and-greet: Întâlnirea cu Travis Barker costă 1000 de dolari

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data actualizării: | Data publicării:
| Categorie: Știri
Foto: Pexels
Foto: Pexels

Rockerii punk din California – cunoscuți pentru hituri precum „All the Small Things” și „I Miss You” – vor porni din nou în turneu în această vară, după turneul mondial de anul trecut. Trio-ul format din Mark Hoppus, Tom DeLonge și Travis Barker va cânta la festivalurile Reading și Leeds în august.

Pe site-ul de bilete, trupa oferă fanilor șansa de a achiziționa un upgrade de meet-and-greet cu toboșarul Barker pentru $1,000 (760 £). Prețul include o fotografie Polaroid semnată, „un laminate” și oportunitatea de a primi un tatuaj pe braț sau picior de la „unul dintre artiștii preferați ai lui Travis”. Tatuajele trebuie alese dintr-o selecție de „designuri flash”, care sunt modele mici și repetitive, vândute adesea la un preț redus de către artiștii tatuatori. Printre designurile oferite se numără logo-ul zâmbitor al trupei Blink-182 și sloganul: „Aliens are real”. Notabil, prețul nu include un bilet la concertul propriu-zis, scrie The Independent.

Fanii trupei din anii 2000 și-au exprimat dezamăgirea față de prețul adăugat, mai ales având în vedere că întreaga trupă nu este implicată. „Aștept cu nerăbdare să văd Blink-182 în august, dar este dezamăgitor să văd asta”, a scris o persoană alături de o captură de ecran a paginii de bilete. „Nu trebuie să fii un fan uriaș, trebuie doar să fii bogat! Trebuie să existe o modalitate mai echitabilă de a face asta, care să favorizeze fanii în loc de dolarul atotputernic.” 

Altă persoană a adăugat: „Am primit un e-mail despre un meet-and-greet cu Travis Barker pentru $1,000. Nici măcar nu este întreaga trupă și nu sunt alte avantaje.” Răspunzând la o postare care întreba oamenii despre „gândurile” lor pe această temă, mai mulți au criticat mișcarea. „Este o glumă că le cere fanilor săi atât de mulți bani, pentru că fără ei probabil nu ar fi în poziția de a cere atât de mult”, a spus cineva. Altă persoană a răspuns: „Nu știu ce e mai rău, să fii un artist care cere asta sau să fii un fan care acceptă să plătească.” 

Alții au fost mai înțelegători cu decizia trupei, o persoană scriind: „Sunt de acord cu asta. Trupei îi este greu să își permită să fie în turneu. Dacă vânzarea unei experiențe îi menține pe drum, atunci să o facă.” 

The Independent a contactat un reprezentant al trupei pentru comentarii.

Unii au dat vina pe influența mogulului de afaceri și managerului Kris Jenner, mama starului de reality show Kourtney Kardashian, cu care Barker s-a căsătorit în 2022. „Aceasta este vina lui Kris Jenner”, a spus cineva. Altcineva a glumit: „A fost în sala de ședințe cu Kris, văd…”

Anul trecut, Blink-182 a lansat cel de-al 10-lea album „One More Time…”, continuând după lansarea din 2019 a albumului „Nine”.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite




pixel