Fani ai lui Beyoncé se plâng că vinilurile și CD-urile albumului Cowboy Carter au fost livrate cu piese lipsă

Autorul articolului: Mihai Preda |
Data publicării:
| Categorie: Homepage
FOTO: captură video YouTube @rauhlren
FOTO: captură video YouTube @rauhlren

Fani ai lui Beyoncé s-au plâns după ce edițiile pe vinil și CD ale albumului său Cowboy Carter au fost livrate aparent fără piesele incluse în versiunea digitală.

Al optulea album de studio al lui Beyoncé - al doilea dintr-o trilogie planificată care a început cu albumul său din 2022, Renaissance - a fost lansat vineri, iar precomenzile pentru edițiile fizice au început să ajungă în aceeași zi. În timpul weekend-ului, cumpărătorii au început să raporteze că cinci piese prezente în versiunea digitală a albumului country lipseau de pe vinil: Flamenco, Oh Louisiana, The Linda Martell Show, Spaghetti și marcanta Ya Ya, pe care Guardian a descris-o ca fiind "un fantastic stomp influențat de soul psihedelic timpuriu", relatează The Guardian.

Aceleași piese lipseau, aparent, și de pe CD, cu excepția lui Flamenco. Nu era clar dacă acest lucru era valabil pentru toate presările.

"Este atât de păcat, pentru că Ya Ya este probabil printre primele mele cinci piese preferate în acest moment... Sunt destul de iritată," a spus un utilizator de TikTok.

"Pare că mai multe piese de pe album NU sunt incluse în LP. Ce se întâmplă cu asta?!", a scris un alt fan pe Reddit.

Duminică, o postare de anunț pe feed-ul de Instagram al magazinului online oficial Beyoncé a fost inundată de comentatori frustrați cerându-i să clarifice confuzia. Mulți au cerut reduceri sau rambursări pentru ediția pe vinil de 40 de dolari.

Variety a raportat că fanii care s-au plâns direct la retailer-ul albumului au primit un răspuns automat că preocupările lor vor fi răspunse în trei sau patru zile din cauza unui "volum mai mare de e-mailuri decât de obicei".

Mulți au speculat că Beyoncé a continuat să schimbe și să adauge piese târziu în proces, și că ediția pe vinil - care ar fi fost presată cu mult timp înainte, între "10 săptămâni și șase luni", conform BBC - conține o versiune anterioară a albumului.

Teoria este întărită de coloana vertebrală a copiilor pe vinil și CD-uri, care citește "Actul II - Beyincé - Beyoncé". Unii cred că Cowboy Carter a fost inițial intitulat Beyincé - o referință la numele ancestral al muzicianului care a fost greșit scris ca Beyoncé pe certificatul de naștere al mamei sale din cauza unei erori clinice.

Beyoncé a ajustat anterior aranjamentul albumelor după lansarea lor. Pe Renaissance, ea a eliminat o interpolație a melodiei lui Kelis, Milkshake, precum și a tăiat un vers care conținea un termen peiorativ, în urma controversei legate de ambele piese.

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel