Familia lui Amy Winehouse a organizat nouă intervenții pentru a o salva

Autorul articolului: Echipa RadioDCNews |
Data publicării:
| Categorie: Știri
Regretata Amy Winehouse
Regretata Amy Winehouse

Eddie Marsan, în vârstă de 55 de ani, actorul, a dezvăluit că familia lui Amy Winehouse a organizat nouă intervenții în speranța de a ajuta pe regretata artistă, care s-a luptat cu dependența de droguri și alcool.

Eddie, care îl joacă pe Mitch Winehouse, tatăl lui Amy, în filmul documentar "Back To Black" despre viața artistei, a petrecut mai mult timp alături de familia acesteia pentru a se documenta pentru rolul său.

Într-un interviu pentru The Times, a dezvăluit că a dezvoltat o relație solidă cu Mitch, în vârstă de 73 de ani, deoarece amândoi au crescut în aceeași zonă din estul Londrei. Mai mult decât atât, a făcut și dezvăluiri despre "erorile" făcute în legătură cu Amy.

„Când l-am întâlnit prima dată, mi-a spus: «Oh, salut, încă un băiat din Stepney». El este mult mai conștient și mai sincer decât este perceput”, a declarat Eddie, care a continuat: „A vorbit despre experiența de a avea o fiică dependentă și care este și una dintre cele mai faimoase femei din lume, precum și despre faptul că fiecare dealer de droguri din Londra voia să-i ofere droguri. Mi-a spus că a făcut greșeli — se întreba «Ce aș fi putut face diferit?»”

Acesta a subliniat, însă, că familia regretatei artiste a făcut eforturi pentru a o salva, dar au fost în zadar.

„Ce am realizat a fost că familia ei a pregătit nouă intervenții. Au încercat să o salveze. Fiica mea are 19 ani, dacă ar fi fost atât de faimoasă, cu atât de mulți bani, dar dependentă, eu nu știu cum aș fi putut să o salvez”, a mai spus el, potrivit Daily Mail

Articole similare



Cele mai noi articole



Trend - Top citite


DC Media Group Audience


pixel